+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY Et
Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY Et
DAY et

Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY Et

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe DAY et Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET i denne onlineshop og lede i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET
  • Mærke: DAY et
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bæltetasker
  • Farve: Multifarvet
  • Shop: Boozt

Men du skal ikke vente længe, for lige denne model i Multifarvet er yderst efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er gængse. Køb så længe der stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis man misser det.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi stolte over, at have muligheden for at vise dig om Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET bæltetasker fra DAY et . Man ved ikke om Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET en anden dag ender på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør man virkelig vente, for man ender bare med bæltetasker fra DAY et i en anden mønster, model eller farve? Når der gives hele to garanti kan det aldrig gå galt, når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur. Så man kan bare sende retur Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET hvis nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret på i lyset derhjemme.

Hvis man er fornuftig, kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s mail-liste. For her kan du måske være heldig og få en kuponkode for sin allerførste bestilling på 10-15%, eller måske mere.

Ender du med at købe Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have vores brugeres bedømmelse. Boozt har rigtig imponerende anmeldelser mange steder, herunder på Facebook, Google og Trustpilot, og levering indenfor få dage - og du kan tracke ordren fra Boozt og til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille bæltetasker fra DAY et lige her hos Boozt der forhandler alle de kendte produkter?

Selvom Boozt ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtigt fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET bliver produceret i et virkelig behageligt materiale. DAY et er nemlig meget kendt for deres gode kvalitet - måske specielt når det handler om bæltetasker. Selvom det ikke ligefrem er sæson for at gå med Day Exlusive Leo Strap Bum Bum Bag Taske Sort DAY ET (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet må man sige er et ægte Nordisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er webshoppen opstartet af to danskere. Direktøren på dette tidspunkt er svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest populære brands i modebilledet uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så tit som man ville ønske det. Samtidig vil vi alle tilbydes den samme adgang til mode som de der har adresse midt i de allerstørste modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til kvinderne men også masser til herrer og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle købe med en gang porto. Verdens store online modebutikker er fulde af mærker og har stort set altid store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så man kan finde stort set alt, man står og mangler når du skimmer siderne med sko, accessories og tøj.