Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et
Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et
DAY et

Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et fra DAY et i en webshop & arbejde for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Model: Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et
  • Brand-navn: DAY et
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bæltetasker
  • Findes i farverne: Sort, Multifarvet, Brun
  • Find den hos: Boozt

Men du skal ikke vente for længe - for lige denne model og farve er rigtig efterspurgt, gælder specielt for de normale størrelser. Køb så længe de er på lager - det ville være så irriterende hvis man ikke når det.


Beskrivelse

I dag kan man købe bæltetasker fra DAY et for kun 449,00 DKK - en ekstrem god købspris kan man jo nok sige. For vi hos Pashion er i den grad imponerede over DAY et, især når det kommer til bæltetasker. For når det kommer til DAY et er de altid med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Og uanset om man vil benytte Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et til fest eller hverdag, så er det i den grad muligt. Hvis du har god tid kan du vente i stedet og købe når Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et var på udsalg fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille på internettet og leveret til døren, for kun 449,00DKK. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk. Hvis Day Gw Q Diamond Bum B Bum Bag Taske Sort DAY Et ikke er i den helt rigtige størrelse og farve kan du uden tvivl finde noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både bæltetasker og DAY et - så - du finder noget du skal bruge.

Så hvis du er på udkig efter de fede Sort, Multifarvet, Brun DAY et bæltetasker så skal du ikke undersøge mere. Husk at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Sort, Multifarvet, Brun

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte det dystre. Skjult i skyggerne. Det er en kulør som formørker andre nuancer, men på samme tid også en nuance som kan blive brugt til at indramme flere andre sprøde typer farver på paletten.

Indenfor mode er det en mere old school kulør, der betyder elegance. Vi kan ofte kende den fra moden som det helt elegante jakkesæt og smokingen til kvinder og den lille sorte cocktailkjole. Det er farven de fleste af os har i vores garderobe fungerende som en essentiel del af garderoben. Af denne simple grund er den en af nuancerne vi ser igen og igen i modebilledet både ude i verden, og i high fashion. Det er også en meget stærk farve som udtrykker magt og autoritet. Derfor ser man også mange mennesker i høje jobstillinger med uniformer til både arbejde og hjemmebrug i netop denne tone, fordi nuancen virkelig understreger den position de sidder i. I disse dage ser man i mange tilfælde sort indenfor især forbilleder i musikbranchen. Ud over deter også de helt klassiske og genkendelige modeller fx de sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er usikker på hvad du skal tage på så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker på nettet må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er også en svensker med bopæl i København, så han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver et udvalg af fra alle de mest udbredte brands på markedet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi rigtig mange har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man ville ønske det. Samtidig ville de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som dem, der er bosiddende i midste af de største modehovedstader på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt har ikke bare modetøj til damerne men også til mændene og drenge og piger, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale for en enkelt porto. Verdens store online forretninger bugner af varer og har nærmest altid store lagre med produkter på tilbud.

Både mænd og damer har opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt hvad man ønsker når du scroller gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.