Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et
Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et
DAY et

Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et

749,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et
  • Mærke: DAY et
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Rygsække
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Boozt

Køb Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et fra DAY et så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt øv hvis du ikke når det. Du burde ikke vente for længe - for netop farven Sort er virkelig eftertragtet - og specielt for de populære størrelser. For du kan nu købe i onlineshoppen, og på den måde kan du slippe for at bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man sidde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at have muligheden for at vise dig om Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et fra DAY et .

Man kan aldrig vide om Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et på et tidspunkt ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du vente - for man ender måske med rygsække fra DAY et i en anden farve, model eller mønster? Når man som Boozt giver hele 2 garanti kan det umuligt gå galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dages ret til returnering så man kan bare sende retur Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et hvis det ikke passer i størrelsen eller man ikke kan lide mønsteret på.

Hvis man er rigtig fornuftig kan du overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode til sin aller første bestilling på op mod 10 til 15 procent - måske mere. Hvis du ender med at bestille Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi vil gerne høre vores brugeres bedømmelse. Boozt har meget gode bedømmelser diverse steder, blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google, og levering indenfor få dage, og du kan følge ordren fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan bestille rygsække fra DAY et lige her på Boozt der forhandler de fleste af de populære produkter? Selv om Boozt ikke er husket som den ledende inden for økologisk modetøj, så betyder det ikke de ikke tænker over det. Det er i den grad noget de går op i. Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et bliver produceret i et super behageligt materiale. DAY et er kendt af flere for deres gode kvalitet, måske specielt når det omhandler rygsække. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Day Gweneth Re-Q Checky Bp B Rygsæk Taske Sort DAY Et (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort viser ofte det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en kulør som formørker mange andre farver, og samtidigt kuløren som kan blive brugt til at skabe kontrast til andre sprøde farver i modebilledet.

I dag er det en gammeldags nuance der betyder elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra beklædning som det mørke jakkesæt og smoking til kvinder samt den klassiske cocktailkjole. Det er tonen langt de fleste af os har blandt vores tøj som en essentiel del af basisgarderoben. Af denne simple grund er den også en af kulørerne man ser gentagne gange i den generelle modeverden både i butikkerne men også i high fashion.

Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve som giver indtryk af magt og autoritet. Af samme grund ser vi mange kvinder i ledende stillinger med tøj til både hverdag og job i netop stil og farve netop fordi tonen blot understreger deres position.

I dag ses det rigtig ofte sort indenfor populære forbilleder i musikbranchen. Herudoverses de klassiske slags som de sorte jeans, den lille sorte og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du usikker på, hvad du bør iklæde dig, så vil sort altid være et godt valg.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen startet op af 2 danskere. Den øverste leder i dag er en svensker med bopæl i København og han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som må siges at give dig adgang til fra alle de populære mærker i dag helt uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne vil det. Samtidig ville vi alle gerne have den samme adgang til mode som dem, som er bosiddende i midste af de største modemetropoler på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke kun accessories, sko og modetøj til damer men også til mændene og piger & drenge så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en enkelt levering. Verdens allerstørste online butikker er fyldt med mærker og har altid store udsalg.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt det du drømmer om, når du scroller gennem websiderne med sko, accessories og tøj.