Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et
Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et
DAY et

Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et fra DAY et hos Boozt her, så du kan helt undgå at gå i en fysisk forhandler - og lede helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Du burde ikke være for langsom, for lige netop farven Sort er ekstrem eftertragtet - specielt for de populære størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så mega øv hvis man går glip af det.

  • Navn: Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et
  • Brand-navn: DAY et
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Computertasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af at få mulighed for at vise dig om Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et fra DAY et . Man kan aldrig vide om Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et fra DAY et en dag kommer på udsalg, for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man virkelig vente - for du ender måske bare med computertasker fra DAY et i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå galt, da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage ret til returnering, så man kan altid returnere Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide modellen på i lyset derhjemme. Er du virkelig fornuftig, kan man melde dig til Boozt’s mailingliste. For der kan du være heldig og få tilsendt en rabat for dit første køb på helt op til 10-femten procent, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte servicen. Vi vil gerne have vores besøgenes bedømmelse. Boozt har rigtig flotte bedømmelser rundt omkring for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot og leverer indenfor ganske få dage - og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan bestille DAY et computertasker lige her hos Boozt der sælger de fleste af de mest kendte produkter? Selvom Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende indenfor økologisk mode, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de tænker over. Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et laves i et super lækkert materiale. DAY et er nemlig ret kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler computertasker. Selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Day Logo Re-Q Gem Sleeve Computertaske Taske Sort DAY Et (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Læs mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det mørke. Skjult i skyggerne. Det er kuløren der opsluger de mange andre farver, men samtidigt en farve, som kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre klare typer farver i modebilledet. Indenfor moden er det en mere gammeldags nuance der er lig med elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra moden som det helt officielle jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte. Det er en kulør vi har i vores garderobe som en del af basisgarderoben. Derfor er det også en af nuancerne vi ser igen og igen i den generelle modeverden både på gaden men også hos de helt store designere.

Samtidigt er det også en meget stærk farve der udstråler magt og autoritet. Af samme grund ses mange mennesker i høje jobstillinger med garderober til alle situationer i netop denne tone, fordi tonen understreger den position de sidder i. I tiden ser man rigtig ofte sort inden for blandt andre forbilleder i moden. Desudenfindes også de klassiske modeller fx de helt sorte bukser, den sorte kjole og den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om hvad du bør tage på så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online webshops må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. Selv om selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen udviklet af to danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også en svensker med adresse i København, så han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver et udvalg af fra nærmest alle de moderne mærker i tiden uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som man ville ønske det. Ydermere ville de fleste gives den samme mulighed for at købe tøj som dem der er bosiddende i midste af de største modebyer i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke bare modetøj og sko til kvinderne men også masser til mændene og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en omgang porto. Verdens aller største online butikker bugner af varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer.

Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt det, man står og mangler når du scroller gennem websiderne med sko, tøj og accessories.