Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Neoprene Construct Weekend Weekendbag Taske Sort DAY Et
Day Neoprene Construct Weekend Weekendbag Taske Sort DAY Et
DAY et

Day Neoprene Construct Weekend Weekendbag Taske Sort DAY Et

1.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Day Neoprene Construct Weekend Bags Weekend & Gym Bags Sort DAY Et
  • Brand-navn: DAY et
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Weekendtasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Day Neoprene Construct Weekend Bags Weekend & Gym Bags Sort DAY Et fra DAY et mens de stadig er på lager. Det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det. Du burde skynde dig - for netop denne farve er ekstrem populær, specielt for de størrelser som er mest populære. For nu kan du nemlig købe i webshoppen, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle gå i en normal butik. Og på den måde kan du stille og roligt sidde for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan du købe Sort weekendtasker fra DAY et for 1.299,00 DKK - en imponerende udsalgspris kan man jo nok sige. For vi på Pashion er nemlig imponerede over DAY et specielt når man taler om weekendtasker. DAY et må man sige de er med på moden, specielt når det gælder dame. Hvad enten man vil bruge Day Neoprene Construct Weekend Bags Weekend & Gym Bags Sort DAY Et til hverdag eller til en fest - så er det uden tvivl muligt.

Har man god tid kunne du vente lidt i stedet, og købe når Day Neoprene Construct Weekend Bags Weekend & Gym Bags Sort DAY Et er på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville dog ikke vente - for lige nu er det så nemt at bestille på internettet og leveret til din dør, for kun DKK1.299,00. En meget god må man sige.

Er den ikke i den korrekte størrelse/farve kan man uden tvivl finde noget fra samme brand som vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af både weekendtasker og DAY et, så bare rolig - du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter lækre Sort weekendtasker fra DAY et til dame så behøver du ikke researche længere. Og husk at dele med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte mørket. Det svære at se i skyggerne. Det er en kulør som absorberer de mange andre kulører, men samtidigt nuancen, som kan bruges til at fremhæve og indramme flere andre klare farver på paletten. I vor tid er det en mere klassisk farve der er et billede på elegance. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det helt sorte suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte. Det er en kulør vi har blandt vores tøj fungerende som en essentiel del af garderoben. Af denne simple grund er det en af de nuancer man ser gentagne gange i modebilledet både på gaden og på diverse catwalks.

Det er også en kraftfuld farve som giver indtryk af både autoritet og magt. Derfor ser vi flere mennesker i ledende stillinger med garderober af både den formelle og den uformelle slags i sort - netop fordi den sorte virkelig understreger den position de sidder i. I tiden ser vi rigtig tit sort indenfor især forbilleder i musikken. Desudenopleves også de helt klassiske modeller fx helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal tage på så vil sort altid være en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

En af de største online modebutikker kan man sige er et rigtigt nordisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er onlinebutikken foundet af 2 danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København, så han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver overblik over fra de fleste de mest efterspurgte brands på markedet uden man behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi måske ønsker det. Desuden ville de fleste gives den samme adgang til mode, som dem der bor i midste af de aller største modebyer på Jorden. Den mulighed har du hos os.

Boozt tilbyder ikke kun accessories, modetøj og sko til damerne, men også mænd og børnene, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en enkelt fragt. Denne verdens allerstørste online modebutikker bugner af produkter og har altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både mænd og kvinder har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt hvad, man ønsker, når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.