Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen
Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen
Day Birger et Mikkelsen

Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Day Birger et Mikkelsen Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen i online shoppen og lede i fred og ro uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen
  • Brand: Day Birger et Mikkelsen
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Langærmede skjorter
  • Farve: Hvid
  • Find den hos: Boozt

Du skal ikke vente for længe, for netop farven Hvid i denne model er virkelig eftertragtet - og specielt for de gængse størrelser. Så køb så længe der stadig er på lager, det er så mega øv hvis man misser det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde langærmede skjorter fra Day Birger et Mikkelsen til DKK999,00 - en virkelig god produktpris kan man i den grad sige. For vi hos Pashion er glade for Day Birger et Mikkelsen, især når det kommer til langærmede skjorter. For Day Birger et Mikkelsen må man sige de er med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om du vil bruge Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen til fest eller til hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt. Hvis man ikke har travlt kan du vente, og købe når Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen er på udsalg/tilbud, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente, for lige nu er det nemt at bestille på nettet, leveret til din dør, til kun DKK999,00. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk. Hvis Day Polite Langærmet Skjorte Hvid Day Birger Et Mikkelsen ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl bestille en anden ting der falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af Day Birger et Mikkelsen og langærmede skjorter, så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter lækre Hvid Day Birger et Mikkelsen langærmede skjorter så skal du ikke lede mere. Husk nu at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om at gå i langærmede skjorter i Hvid

Farven hvid er den solide base i enhver kvindes tøjskab. Den lyse nuance fungerer ideelt for sig selv, og kombineret med både traditionelle og moderne tøjvalg. Hvid symboliserer det rene og alt det gode i verden. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser med bedste intentioner op og indtager scenen – specielt når vejret er til det. Inden for mode bruges den basiske farve til at styrke andre mere tydelige nuancer. I Danmark i dag og i Norden generelt er den hvide farve efterspugt i både tøj og i hjemmet. Den simple farve matcher den herlige, ubearbejdede stil. Men hvornår skal man benytte hvid? Svaret er ligeså simpelt som den hvide nuance, fordi hvid kan altid bruges. Uanset om du skal til et festligt arrangement, på arbejde, på skolebænken eller hygge med veninderne, er hvid ideel til arrangementet. Som tidligere nævnt er den bekvemme farve især velegnet, når sommermånederne rykker tættere på, og det lette tøj skal på. Når vi diskuterer hvidt sommerkluns til piger, er det ikke muligt at forbigå den smukke hvide sommerkjole. Det nemme outfit er enhver piges drøm at passe, når temperaturerne tillader det. Det ikoniske outfit er for mange synonym med nordisk sommer. Den hvide farve står nemlig for en vis type imødekommenhed over for dem omkring dig, som vi danskere går op i. Hvilke nuancer går hvid godt til? Hvid er en partiløs farve, der passer godt ind som fylde, når de mere sprælske farvevalg fra tøjskabet skal optimeres i hverdagsoutfittet. Om sommeren går hvid godt til for eksempel gul og lysegrøn – altså dristige farver med gang i. Til de starten på vinterperioden, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man med god samvittighed være mere ”noir” og melankolsk i stilen. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det bliver alt for inspireret af sommertiden og varme.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største online modebutikker er et vaskeægte Nordisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, så er webshoppen opstartet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er svensker som bor i København, så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver dig fri adgang til fra alle de mest kendte brands i dag helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og købe tøj så tit som vi ville ønske det. På samme tid ville de fleste gives den samme adgang til mode, som dem som er bosiddende midt i de største modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinderne men også en hel masse til herrerne og børn så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe en portion fragt. Denne verdens aller største online modebutikker bugner af produkter og har stort set altid mega store udsalgskategorier.

Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt du tænker på når du scroller gennem websiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe langærmede skjorter

Der findes ikke tvivl om det faktum at moden til kvinder er den, der i tiden er blevet langt mere synlig på markedet. Selv om moden til mænd er blevet mere synlig i løbet af den sidste tid, så vejer dametøj stadig meget mere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne.

Moden dikteres som udgangspunkt af verdens mange designere, når de fremstiller årets kollektioner frem, men desuden er der også det, der kendes som gademode. Her er det moden i hverdagen, som tales om og stilen her bestemmes af de omtalte modeguruer, som er helt ordinære personer med en forståelse for mode. For damer er der ikke blot én style, men imidlertid massevis af alternative, som hver henvender sig til sit individuelle segment af eventuelle kunder. Netop siden der ses så mærkbar forskel på, hvad der passer kvinder i mange forskellige aldersgrupper, så findes der derudover stor forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle segmenter. Fælles for alle er ikke desto mindre ofte både kulører, snit og sammensætning, som er universalt fremherskende imens andre findes langt mere definerede af dem der står bag eller den gruppe, de er produceret til. I vor tid er tøj til damer inddelt i to meget ulig grupper, nemlig ’high street’, som tæller de helt dagligdags modebutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Tillige tilkommer de prominente mærker i den mere bekostelige ende af skalaen, her findes modehuse som Gucci og Marc Jacobs.

Mange damer blander de to kategorier på kryds og tværs og former på denne måde en personlig style, som bliver bygget af tidens mode, men sammensat som en del af den personlige sans for stil. Som en følge af at nethandel er blevet meget mere udbredt, kan man nu ikke bare købe mode i forretningerne, men også via nettet, hvilket betyder, at vi har alle mærker lige ved fingerspidserne. Det giver en endnu større chance for at vælge mellem de foreliggende styles inden for modeverdenen til at opbygge en individuel style.