Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et
Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et
DAY et

Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et
  • Brand-navn: DAY et
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Tørklæder
  • Farve: Blå
  • Shop: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et tørklæder fra DAY et så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det. Men du skal skynde dig - for lige netop farven Blå i denne model er rigtig efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Du kan købe i onlineshoppen, så du kan helt slippe for at gå i en butik. Og på den måde kan du lede for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi meget stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et tørklæder fra DAY et . Du ved ikke om Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et fra DAY et senere ender på udsalg, for eksempel til Black Friday eller januarudsalg. Tør man overhovedet vente - for du ender med DAY et tørklæder i en anden model, farve eller mønster? Når Boozt giver to garanti kan det aldrig ende galt, da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur. Så man kan bare returnere Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et hvis nu det ikke passer, eller du ikke kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden. Hvis du er virkelig fornuftig kan man tilmelde dig deres mailingliste. Der kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabat til din første bestilling på helt op til ti-femten procent, måske mere. Hvis du ender med at bestille Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores besøgenes feedback. Boozt har meget gode bedømmelser rundt omkring, herunder på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på kun meget få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt hjem til dig. Hvorfor lede efter andre steder når man kan købe tørklæder fra DAY et her hos Boozt som forhandler alle de populære produkter? Og selv om Boozt nok ikke er husket som den ledende indenfor bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er nemlig noget de bekymrer sig om.

Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et bliver lavet i et super behageligt materiale. DAY et er nemlig kendt af mange for deres gode kvalitet - måske specielt når det handler om tørklæder. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Day Slender Logo Scarf Tørklæde Blå DAY Et (slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Blå

Hvis du også er sådan en der har en forkærlighed for at vælge den sikre vej, hvis du skal sammensætte helt nyt tøj? Så er du en af mange.

Rigtig mange holder sig til de populære farvenuancer og enkelte toner som brun, sort, blå og grå. Måske er der en god grund til det. Både nuancernes udstråling samt det, at de også er billede på noget med power og magt. Blå er en tone, som både udstråler power men også kan give ro og afslapning. Den dybe blå farve der ligger tæt op ad sort, er en rigtig klassisk og køn farve, når der tales om tøj til arbejdet og tøj til pænere brug. Det er en blå klassiker, der får en til at tænke på de samme tanker som sort, nemlig styrke og kraft. De lettere farver får én på nogle helt andre associationer, for i mange tilfælde er det nemlig også noget der får os til at tænke på ro og afstresning. For det er nemlig toner, som har en beroligende virkning og giver os associationer til havet og den blå himmel. I stilen ser vi både de dybe og de lyse toner af blå og det er de klassikere som man med stor sikkerhed finder i hver eneste kollektion i mange modeller. Har du blåt i din garderobe kan du være helt sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Den store online webshops kan man vidst roligt sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen grundlagt af to danske mænd. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er en svensker med adresse i København, og han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver dig fri adgang til fra stortset alle de mest kendte brands på markedet uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag netop fordi en stor del af os har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne ville gøre det. På samme tid vil de fleste nok ønske den samme adgang til mode som dem, som er bosiddende i midste af de allerstørste modemetropoler på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun sko og modetøj til damerne, men også herrerne og piger og drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en portion porto. Verdens aller største webshops er fyldt med varer og har nærmest altid store sortimenter af tilbudsvarer.

Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde stort set alt det man ønsker når du kigger på websites med tøj, sko og accessories.