Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Day Spread Bluse Ærmeløs Sort Day Birger Et Mikkelsen
Day Spread Bluse Ærmeløs Sort Day Birger Et Mikkelsen
Day Birger et Mikkelsen

Day Spread Bluse Ærmeløs Sort Day Birger Et Mikkelsen

1.199,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Day Spread fra Day Birger et Mikkelsen i onlineshoppen, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en forhandler - og bare være i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken. Du burde ikke vente for længe, for netop farven Brun i denne model er yderst efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så mega trist hvis man går glip af det.

  • Produktnavn: Day Spread
  • Brand-navn: Day Birger et Mikkelsen
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Ærmeløse bluser
  • Findes i farverne: Brun
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Brun Ærmeløse bluser fra Day Birger et Mikkelsen til kun 1.199,00 DKK, en fornuftig købspris kan vi virkelige sige. Og vi hos Pashion er nemlig glade for Day Birger et Mikkelsen, især når der tales om Ærmeløse bluser. For når det kommer til Day Birger et Mikkelsen er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Og hvad enten du skal benytte Day Spread til fest eller hverdag, så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne man i stedet vente lidt og købe når Day Spread er på tilbud/udsalg, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen, leveret til døren - til kun 1.199,00,-. En meget fair synes vi.

Hvis den ikke er i den rigtige farve og størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af Day Birger et Mikkelsen og Ærmeløse bluser, så bare rolig, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter nogle lækre Day Birger et Mikkelsen Ærmeløse bluser så bør du ikke researche længere. Husk at dele Day Spread med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø, er onlinebutikken foundet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er også en svensker med adresse i København så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver overblik over fra de fleste de populære mærker i dag uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som man ville ønske det. Desuden ville de fleste ønske den samme shopping-mulighed, som de, som har adresse i midste af de absolut største modebyer på Jorden. Det kan vi på Boozt.

Boozt.com har ikke kun modetøj og sko til damerne, men også en hel masse til mænd og børnene, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en portion porto. Verdens allerstørste webshops er fyldt med produkter og har nærmest altid mega store lagre med produkter på tilbud. Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt hvad man drømmer om, når man skimmer siderne med accessories, tøj og sko.


Læs mere om Ærmeløse bluser

Der findes ikke spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er den, der i løbet af årene har været mest åbenbar i moden. Til trods for mode til herrer er blevet langt mere synlig gennem de sidste år, så optager kvindetøj endnu langt mere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Trenden bestemmes oprindeligt af de talrige modeemperier, idet de viser årets trends frem, men ydermere tilkommer der ligeledes det, der kendes som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der gør sig gældende og den bestemmes af de omtalte modemoguler, der er fuldstændigt ordinære mennesker med stor forståelse for trends.

For damer ses der ikke udelukkende én style, men imidlertid en perlerække alternative, der alle taler til sit individuelle segment af potentielle kunder. Netop grundet der findes så stor forskel på, hvilke snit som passer den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der yderligere stor forskel på, hvad moden dikterer iblandt de forskellige segmenter. Ens for alle er ikke desto mindre ofte både mønstre, model og sammensætning, som er overordnet brugt imens andre synes mere bestemte af modehuset der har lavet det eller damerne, produkterne er designet til. Nu om dage er damemoden delt i to meget forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de ganske almindelige modeforhandlere som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere tilkommer de mere prominente brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her finder vi blandt andre Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste kvinder mixer de to kategorier med hinanden og skaber på denne måde en unik style, som bliver skabt af nutidens trends, men kombineret efter den individuelle style. Grundet at internethandlen er blevet meget mere brugt, kan vi i dag ikke kun købe mode i de fysiske forretninger, men også via nettet, hvilket betyder, at vi har alle kontinenter liggende for vores fingerspidser. Det giver os en endnu større mulighed for at købe de foreliggende styles inden for fashion når vi ønsker at skabe en unik stil.