Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
DELUXE JOSIE BELT
Cream

DELUXE JOSIE BELT

224,96 DKK 299,95 DKK -25%
  • Produktnavn: DELUXE JOSIE BELT
  • Brand-navn: Cream
  • Køn: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Skynd dig at køb DELUXE JOSIE BELT bælter fra Cream så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis du misser det. Du bør ikke vente for længe - for lige netop denne model og farve er meget populær, specielt for de populære størrelser. Nu kan du købe online hos Miinto her, så du kan helt slippe for at gå i en fysisk butik. På den måde kan du lede i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan man købe bælter fra Cream til kun DKK224,96, en god produktpris kan man virkelige sige. For vi på Pashion er i den grad glade for Cream specielt når man taler om bælter. For når det kommer til Cream er de altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om man skal bruge DELUXE JOSIE BELT til hverdagsbrug eller fest, så har du i den grad muligheden.

Har man ikke travlt kunne man vente i stedet, og bestille når DELUXE JOSIE BELT er på tilbud for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til døren, for kun 224,96DKK. En meget fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis DELUXE JOSIE BELT ikke er i den helt rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert købe noget fra samme brand som falder i din smag. Miinto har et stort udvalg af både Cream og bælter - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du er på udkig efter nogle fancy Brun Cream bælter så bør du ikke kigge mere. Husk nu at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Læs mere om Miinto
  • Leveringspris: Fri levering for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og anderledes måde at handle på internettet. Ideen udsprang i Danmark og Miinto udfoldede sig i 2009 og forretningen kan i 2018 bryste sig af at have hele syv Europæiske lande vist på siden. De ting, som adskiller shoppingplatformen fra lignende online platforme er, at den mod forventning ikke er en forretning, som selv fører lager og sælger varer fra udvalgte firmaer. Det er i stedet for en samlet online platform for eksisterende forretninger, som brænder for sælge deres udvalg på nettet, men ikke lige tænker at en privat online butik er en god mulighed.

Når du gør indkøb på platformen er det derfor ikke en fælles shop du handler i, men omvendt en buket mindre butikker, som hver især står for at holde orden på de bestillinger der kommer ind, håndtere det bestilte og afsende dem til købere i over alt. Det giver en alsidig butik for de, der gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad resten af verden tilbyder. Du kan nemlig selv bestemme, om du overvejer at undersøge en bestemt vare, en varekategori eller om du foretrækker at søge på område. Hos Miinto finder der alt indenfor herretøj, kvindemode, børnemode, sport, beauty og indretning. Der er altså noget for de fleste – og man kan helt sikkert også finde den ting, man leder efter!