Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Deve L Skuldertaske Taske Grøn Eastpak
Deve L Skuldertaske Taske Grøn Eastpak
Eastpak

Deve L Skuldertaske Taske Grøn Eastpak

739,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Deve L fra Eastpak i webshoppen & stille og roligt sidde i stilhed uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Deve L
  • Mærke: Eastpak
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: Grøn, Multifarvet
  • Kan købes hos: Boozt

Men du burde skulle ikke vente for længe - lige netop farven Grøn, Multifarvet i denne model er meget efterspurgt - og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. Køb mens der stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis du går glip af det.


Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte over, at have muligheden for at vise dig om Eastpak Deve L .

Du kan aldrig vide om Deve L fra Eastpak en anden dag ender på udsalg, for eksempel på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du overhovedet vente - for du ender måske bare med Eastpak skuldertasker i en anden model, farve eller mønster? Med intet mindre end to garanti kan det umuligt ende galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering, så du kan altid sende retur Deve L hvis det nu ikke passer, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen i virkeligheden. Hvis man er fornuftig så kan man overveje at melde dig til Boozt’s nyhedsbrev. Der kan du måske være rigtig heldig og modtage en rabatkode for sin første bestilling på helt op til 10 til femten%, eller måske mere. Ender du med at bestille Deve L må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions Instagram og Facebookside. Vi går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil gerne have din bedømmelse. Boozt har rigtig flotte bedømmelser mange steder, fx på Facebook, Google og Trustpilot og leverer inden for få dage, og du kan følge ordren fra Boozt til dig. Så hvorfor lede efter andre steder når nu man kan bestille skuldertasker fra Eastpak her på Boozt, som forhandler alle de populære produkter? Og selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den førende indenfor bæredygtigt fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. For det er nemlig noget de går op i. Deve L produceres i et super lækkert materiale. Eastpak er nemlig kendt af flere for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler skuldertasker. Selvom det måske ikke er sæson for Deve L (slet ikke i DK) - så bliver det det!


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store online modebutikker kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet af 2 danske drenge. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de populære mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de største markeder i dag specielt fordi rigtig mange har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man måske ønsker det. Samtidig ville vi alle nok have den samme adgang til mode som dem, der har adresse i midste af de helt store modebyer på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene sko og modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrer og drenge & piger så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale for en gang fragt. Verdens aller største online modebutikker er fyldt med varer og har altid kæmpe store tilbudskategorier.

Både mænd og kvinder har allerede fundet glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt hvad, du drømmer om, når man bladrer gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.