+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Dina
Shoe Biz

Dina

299,40 DKK 499,00 DKK -40%

Du kan købe Dina fra Shoe Biz i online shoppen, og på den måde kan du fuldstændig undgå at gå i en butik - og bare sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du skal ikke være for langsom, for netop farven Brun og denne model er virkelig eftertragtet - specielt for de mest populære størrelser. Køb mens de stadig er på lager - det ville være så mega trist hvis du går glip af det.

  • Model: Dina
  • Mærke: Shoe Biz
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: 41, 40, 39, 38, 37, 36
  • Type: Espadrillos
  • Farve: Brun
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Er du på jagt efter at bestille seje Dina espadrillos fra Shoe Biz til dame i Brun, så er du kommet til det helt perfekte sted. Netop hos Pashion.dk er vi glade for espadrillos specielt når de er produceret af Shoe Biz. Shoe Biz er meget kendt for deres moderne design af espadrillos, og Dina er slet ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Dina til enhver anledning - hvad end det er til fest eller hverdag. Og lige nu kan de findes til kun 299,40 kr., som man jo må sige er en strålende pris. Husk du virkelig ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For prisen gælder kun så længe lager haves. Du kan overveje at tage en chance og vente og bede til de højere magter for kæmpe tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, black friday, cyber monday, eller til outlet og lagersalg. Og en af de største fordele er at Dina kan bestilles i en webshop. Og netop sådan kan du undlade, at tage ned i en fysisk modebutik. Men man kan bestemt bestille det som man leder efter hos Miinto - de har nemlig et ret stort sortiment lige netop af espadrillos fra Shoe Biz i Brun til dame. Og Miinto er kendt for sko, accessories & mode med hurtig levering, fordelagtige priser på fragt, absurd bredt udvalg i alle slags modeller og farver. Glem nu ikke at give din anmeldelse af denne genstand her på siden. Og du må slet ikke glemme at følge os på de sociale medier via Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

Miinto er blevet en ny og anderledes måde at købe tøj på internettet. Platformen tog sin begyndelse herhjemme og hovedsædet tog sin begyndelse i totusindogni og platformen kan nu bryste sig af at have i omegnen af 7 Europæiske lande repræsenteret med deres varer på platformen. Det, der separerer virksomheden fra konkurrerende netbaserede webshops er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, der selv fører lager og sælger varer fra specielle brands. Det er omvendt en fælles online platform for eksisterende shops, der gerne vil udbyde deres udvalg på nettet, men ikke forestiller sig at en privat online shop er en god mulighed. Hvis du køber på platformen er det derfor ikke en kæmpe webbutik du handler i, men i stedet en samling forskellige butikker, der hver især står for at administrere de bestillinger der kommer ind, pakke dem og afsende dem til kunder i hele landet. Det tilbyder en spændende mulighed for dig, som ønsker at have muligheden for at shoppe lokalt, men samtidig har glæde af at muligheden for at se, hvad hele landet kan lokke med. Du kan nemt selv beslutte, om du vil søge på en helt bestemt ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på location. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, mode til kvinder, tøj til børn, sport, skønhed og alt til huset. Der findes på denne måde noget for langt de fleste – og man kan sikkert også opdage det, du leder efter!


Læs mere om espadrillos

Der er en kendt metafor om damer og deres dyrebare sko. På samme måde som smukt tøj og glimtende smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal finde det gennemførte udseende. I årenes løb har kvindernes fødder været et billede på sensualitet. I det 19. århundrede var kvindernes store underdele designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler blevet forbundet med noget meget erotisk. Selv om fødderne på mange måder er langt mere synlige i nutiden, er de stadig en essentiel del af den seksualitet kvinder kan udtrykke. Sko spiller her den vigtigste rolle, for med de rigtige høje hæle kommer benene til at opfattes endnu længere og slankere mens hele kroppen bliver mere oprejst. Det er dog ikke barede kendte sko med røde såler, der er på mode i disse tider, for det er ligesom blandt drengene har de populære sneaks også fået en reprise hos kvinderne. De findes i alverdens former og i alverdens prislag, så man finder ikke en skosamling i dag, der ikke tæller mindst nogle par gode, klassiske sneaks. I dag spiller skoene en ligeså stor rolle i gadebilledet som accessories og tøjet.