Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Disrupted 14 Earring Accessories Jewellery Earrings Hoops Sølv Maria Black
Disrupted 14 Earring Accessories Jewellery Earrings Hoops Sølv Maria Black
Maria Black

Disrupted 14 Earring Accessories Jewellery Earrings Hoops Sølv Maria Black

250,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Disrupted 14 Earring Øreringe fra Maria Black online og lede i ro og mag uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

  • Model: Disrupted 14 Earring
  • Mærke: Maria Black
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Øreringe
  • Farve: Sølv
  • Butik: Boozt

Men du bør ikke være for langsom - for lige netop farven Sølv er ekstrem eftertragtet, gælder specielt for de populære størrelser. Køb mens der stadig er på lager, det er så mega øv hvis du går glip af det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at have muligheden for at vise dig om Disrupted 14 Earring Øreringe fra Maria Black .

Man kan aldrig vide om Disrupted 14 Earring fra Maria Black en dag ender på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man vente - for man ender måske bare med Øreringe fra Maria Black i en anden slags model, farve eller mønster? Når man som Boozt giver en toårig garanti kan det umuligt gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst 14 dage returret så man kan bare sende retur Disrupted 14 Earring hvis det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven/modellen i virkeligheden. Er du rigtig fornuftig, kan man tilmelde dig deres mailingliste. For her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabat for sit aller første køb på 10-15% - eller måske mere.

Ender du med at bestille Disrupted 14 Earring må du endelig huske at dele din oplevelse på vores Instagram. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi vil meget gerne høre din ris og ros. Boozt har meget flotte anmeldelser mange steder, for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot, og levering på ganske få dage. Og så kan du følge ordren fra Boozt til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde Øreringe fra Maria Black her hos Boozt, som sælger de fleste af de mest populære produkter? Men selv om Boozt ikke er husket som den ledende når det kommer til bæredygtig mode, så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Disrupted 14 Earring bliver produceret i super smart materiale. Maria Black er kendt af flere for deres kvalitet, måske specielt når det omhandler Øreringe. Selvom det måske ikke er sæsonen for Disrupted 14 Earring (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Måske en af de største modebutikker online kan man vidst roligt sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er webshoppen startet af to danske mænd. Direktøren i denne tid er også en svensker med adresse i København, så man kan sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de moderne brands på markedet helt uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil de fleste ønske den samme shopping-mulighed som de, der har adresse i midste af de allerstørste modebrændpunkter i verdenen. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinder men også en hel masse til mænd og børn, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale for en portion fragt. Denne verdens helt store online butikker er fulde af produkter og har stort set altid mega store udsalgskategorier. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt hvad, du står og mangler når du scroller gennem websites med sko accessories og modetøj.