Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Docker Hat HW2639 102
Fred Perry

Docker Hat HW2639 102

514,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Fred Perry Docker Hat HW2639 102 accessories i en webshop, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en butik, og dermed sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Men du skal skynde dig - for lige farven Sort er yderst efterspurgt, specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

  • Produkt: Docker Hat HW2639 102
  • Brand: Fred Perry
  • Produceret til: Accessories
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Accessories
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Lige nu kan du bestille Sort Fred Perry accessories til kun 514,00 DKK, en rigtig god købspris kan vi i den grad sige. For vi hos Pashion er i den grad imponerede over Fred Perry, ikke kun når det handler om accessories. For Fred Perry er de virkelig med på moden - specielt når det kommer til accessories. Uanset om man skal benytte Docker Hat HW2639 102 til fest eller hverdag - så er det uden tvivl muligt. Hvis man har god tid kunne du vente lidt og bestille når Docker Hat HW2639 102 var på tilbud, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente - for lige nu er det nemt at købe på nettet og med levering til døren - for kun 514,00 kr.. En meget god synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte farve eller størrelse kan man helt sikkert købe noget fra samme brand som falder i din smag. Miinto har et enormt udvalg af accessories og Fred Perry - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle moderne accessories fra Fred Perry, så behøver du ikke undersøge længere. Husk at dele med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis porto ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen er en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på www. Konceptet udsprang i Danmark og virksomheden fik fodfæste i starten af 2009 og Miinto kan i 2018 være stolte af at have omkring 7 lande i EU deltagende som en del af siden. De ting, som adskiller Miinto fra andre interntbaserede online platforme er, at Miinto slet ikke er en forhandler, som selv fører lager og tager sortimenter ind fra udvalgte leverandører. Det er omvendt en kæmpe online shoppingplatform for eksisterende shops, som drømmer om sælge deres sortiment, men ikke tror at en enkelt online shop er løsningen. Når du handler på platformen er det såfremdeles ikke en enkelt stor butik du køber hos, men omvendt en masse forskellige forretninger, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de bestillinger som tikker ind, pakke dem og få dem afsendt til kunder i hele Danmark. Det tilbyder en spændende mulighed for dig, der ønsker at kunne at shoppe lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele markedet tilbyder. Du kan nemt selv vælge, om du vil undersøge en præcis vare, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der sælges således noget for langt de fleste – og du kan helt sikkert også finde den ting, man mangler!