Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY
Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY
ODD MOLLY

Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY

508,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY
  • Mærke: ODD MOLLY
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Farve: Sort, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Skynd dig at køb ODD MOLLY Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY tunikaer så længe der stadig er på lager. Det ville være så øv hvis du ikke når det. Du burde ikke vente for længe, for lige netop farven Sort, Lyserød er ekstrem populær - og specielt for de normale størrelser. For nu kan du nemlig købe i en webshop, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en butik. Og på den måde kan du købe for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.


Beskrivelse

Netop nu kan du finde Sort, Lyserød tunikaer fra ODD MOLLY til dame til 508,00 DKK, en god pris må vi virkelige sige. Og vi hos Pashion er fans af ODD MOLLY specielt når det omhandler tunikaer. ODD MOLLY er de virkelig med på moden - specielt når det gælder dame. Uanset om du vil benytte Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY til hverdagsbrug eller til en fest - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan du vente, og købe når Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY var på tilbud/udsalg, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke turde vente, for netop nu er det så nemt at bestille på internettet og leveret til døren, for kun DKK 508,00. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion. Hvis Dolomite Tunic Tunika Brun ODD MOLLY ikke er i den korrekte farve og størrelse kan du med garanti finde noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både ODD MOLLY og tunikaer, så, du skal nok finde noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du leder efter de trendy Sort, Lyserød tunikaer fra ODD MOLLY, så behøver du ikke lede mere. Og husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Sort, Lyserød

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte ondskaben. Skyggerne og det skjulte. Det er kuløren, der opsluger de mange andre farver, og også en nuance som kan bruges til at fremhæve og indramme flere andre lette farver i modebilledet. I modebilledet er det en typisk farve, som er lig med elegance og overklasse. Man kender den fra moden som det helt elegante jakkesæt og smoking til kvinder samt den lille sorte.

Det er farven langt de fleste af os har i vores klædeskab som en meget vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er den også en af de toner vi ser om og om igen i den store modeverden både i butikkerne men også på runways. Det er samtidigt også en meget stærk farve der symboliserer både autoritet og magt. Derfor ser vi flere mennesker i magtfulde positioner med uniformer til alle situationer i netop denne farve - fordi tonen understreger og udstråler magt.

I disse dage ser vi ganske ofte sort inden for blandt andre forbilleder i modeindustrien. Ud over deter de helt klassiske typer som helt sorte jeans, den lille sorte og den mørke smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du burde iklæde dig, så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Den store forretninger online er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlinebutikken grundlagt af 2 danskere. Lederen på toppen i denne tid er da også en svensker med adresse i København, så han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver adgang til fra nærmest alle de kendte brands i dag helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er en af de største markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne vil det. Samtidig ville vi alle nok gerne have den samme adgang til mode som de, der bor i midste af de helt store modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke kun modetøj til kvinder, men også til mænd og piger og drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe med en omgang levering. Denne verdens absolut største online forretninger er fyldt med produkter og har stort set altid kæmpe tilbudskategorier. Både damer og mænd har fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt det du tænker på når du kigger på websiderne med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal købe tunikaer

Der findes ikke nogen spørgsmål om det faktum at kvindemoden er den, som igennem tiden har været mest tydelig i moden. Selv om mode til herrer er blevet mere synlig i løbet af den sidste tid, så fylder mode til kvinder stadig langt mere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Stilen bestemmes oprindeligt af de forskellige modeguruer, når de præsenterer årets kollektioner frem, men herudover tilkommer der også det, som kendes som street fashion. Der er det moden på gaden, som tales om og moden her sættes af de omtalte trendsættere, som er helt almindelige mennesker med en sans for mode. Hos piger i alle aldre er der ikke udelukkende én stil, men en række forskellige, der hver især henvender sig til sit unikke segment af tænkelige købere. Og grundet der findes så markant forskel på, hvilke modeller som fremhæver kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så findes der også markant forskel på, hvad moden dikterer iblandt de mange aldre. Fælles for alle er på den anden side stadigvæk både prints, form og styling, der er overordnet udbredt imens andre synes langt mere bestemte af den designer der har produceret det eller kunderne, produkterne er designet med henblik på. Nu er dametøj fordelt på 2 meget ulig grupper, nemlig ’high street’, der tæller de ganske dagligdags forretninger som blandt andet Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Tillige findes der de mere eksklusive brands i den dyre ende af skalaen, her er modehuse som Marc Jacobs og Gucci.

De fleste kvinder blander de to kategorier på forskellige måder og skaber på denne måde en unik stil, som er skabt af nutidens trends, men sammensat ud fra den individuelle style. Efter nethandel er blevet mere kendt, kan vi nu ikke udelukkende finde mode i de fysiske butikker, men ligeledes på nettet, hvilket betyder, at man har hele verden lige for vores fingerspidser. Hvilket giver en uendelig mulighed for at købe de foreliggende modetendenser inden for modeverden for at skabe en personlig garderobe.