Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
DRAGON BALL CAP
Capslab

DRAGON BALL CAP

410,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Capslab DRAGON BALL CAP huer, hatte & kasketter hos Miinto her, så du kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en butik, og lede helt for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren. Men du burde skulle ikke vente for længe, for netop denne model og farve er meget efterspurgt, og specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis du går glip af det.

  • Navn: DRAGON BALL CAP
  • Brand: Capslab
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Huer, hatte & kasketter
  • Findes i farverne: Grå
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af, at få mulighed for at fortælle dig om DRAGON BALL CAP fra Capslab .

Man ved ikke om Capslab DRAGON BALL CAP på et tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man overhovedet vente - for man ender måske med huer, hatte & kasketter fra Capslab i en anden slags mønster, model eller farve?

Når Miinto giver en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dages returret så du kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer eller du ikke alligevel kan lide mønsteret på foran spejlet.

Er du virkelig smart, kan man tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. Der kan du være heldig og modtage en rabat til din aller første bestilling på helt op til 10 til femten procent, måske mere. Ender du med at købe DRAGON BALL CAP må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne høre jeres feedback. Miinto har ekstremt imponerende anmeldelser mange steder blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot med levering på kun få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto og til din dør. Så hvorfor lede efter andre steder når nu du kan købe huer, hatte & kasketter fra Capslab her på Miinto som sælger alle de populære produkter?

Og selvom Miinto nok ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtige materialer, så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. For det er noget de går op i.

DRAGON BALL CAP produceres i et super lækkert materiale. Capslab er ret kendt for deres gode kvalitet - og måske specielt når det handler om huer, hatte & kasketter. Og selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med DRAGON BALL CAP (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Om at gå i huer, hatte & kasketter i Grå

Hvis man ser alle farver, har grå typisk været en smule overset. Farven er ikke så sprælsk, men hvad en del egentligt ikke er klar over, er at den på den anden side kreerer et fortræffeligt fundament for et tidløst, rent udseende. Grå er alsidig, og kan sammensat med farven sort eller farven hvid give dig et tjekket, modent look. Grå er aldeles tidsløs. Og det er ikke uden nogen grund, at en stor mængde herretøj såsom suits laves af en pæn farve som grå. I en sammensætning med en mønstret skjorte i en sprudlende kulør er det muligt at få en fuldendt kombi af stilrenhed, hvor man undgår at fremstå for kedelig.

Men hvordan kan man så sørge for at få inkorporeret denne aktuelle farve i klædeskabet? En grå frakke vil altid hjælpe med at fastholde sammenhæng og kan navnligt assistere i at samle et normalt farveglad look. En grålig striktrøje tilføjer et bekvemt yderligere element til ethvert udtryk. Du bør have en t-shirt i grå i hængende i skabet, idet den er perfekt at have på under enhver type skjorte, sweater eller lignende På trods af at mange vil hævde, at grå er en passende vinterfarve, er den grå nuance god året rundt. Grå chinos er også den helt perfekte platform for en mere farverig t-shirt eller en skjorte til sommersæsonen. Og nogle gråfarvede shorts er derudover en mulighed, hvis de sammensættes med enten en rolig eller lidt vibrant overdel. Er man til huer, er en grå hue også god til en del jakker.

Hvornår er det OK at bære den grå farve? I relation til arrangementer er farven grå meget nuanceret - ligegyldigt om du skal lykønske eller arbejde hårdt. Dog findes der nogle tips, man kan følge for at være sikker på, klunset fungerer til enhver lejlighed. Hvis der er tale om en speciel begivenhed som for eksempel fødselsdag, vil det være fint at tage en kulørt eller stormønstret trøje på under den grå frakker, habitjakke eller de grå chinos. Er man på et kontor, vil en enkel skjorte give et professionelt udseende. Hvis du har lyst til at gå med det elegante grå jakkesæt til bryllupsfest, kan skjorten være afhængig af, hvor formelt det bryllup er. Her vil det være en god idé at undersøge, hvad dresscoden hedder, så det er nemmest at vælge blandt en hvid eller farverige skjorte.


Læs mere om Miinto
  • Leveringspris: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på internettet. Ideen startede Her i Norden og Miinto fik fodfæste i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan i disse dage være stolte af at have flotte syv Europæiske lande deltagende med deres varer på hjemmesiden. Det, der adskiller Miinto fra andre netbaserede shoppingplatforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, som selv har lager og tilbyder varer fra udvalgte virksomheder. Det er helt modsat en samlet online platform for eksisterende shops, som gerne vil udbyde deres udvalg på nettet, men ikke forestiller sig at en enestående netbutik er en reel mulighed. Hvis du gør indkøb på Miinto er det såfremdeles ikke en samlet stor butik du handler hos, men omvendt en buket forskellige forretninger, som individuelt står for at ordne de ordrer der lander i indbakken, håndtere dem og sende dem til kunder i hele landet. Det er en fantastisk shop for de, som ønsker at have muligheden for at handle lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at opleve, hvad markedet kan tilbyde. Du kan let selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en gruppe varer eller om du foretrækker at søge på område. Hos Miinto kan der findes alt indenfor tøj til herrer, mode til damer, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der sælges med andre ord noget for os alle – og man kan helt sikkert også finde frem til den ting, I mangler!