Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Dress
Emporio Armani

Dress

1.302,00 DKK 1.563,00 DKK -17% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Emporio Armani Dress træningstilbehør i denne online shop, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en normal forhandler, og arbejde for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren. Men du burde ikke vente for længe - lige netop denne farve er rigtig populær, og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis du går glip af det.

  • Navn: Dress
  • Brand-navn: Emporio Armani
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: XL, S, M, L
  • Kategori: Træningstilbehør
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte af, at få muligheden for at vise dig om Dress træningstilbehør fra Emporio Armani . Man kan aldrig vide om Dress en anden dag kommer på tilbud, fx til januarudsalg eller på Black Friday. Tør du overhovedet vente, for man ender bare med Emporio Armani træningstilbehør i en anden model, farve eller mønster? Med intet mindre end en toårig garanti kan det umuligt ende helt galt, når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returmulighed. Så man kan til hver en tid sende retur Dress hvis nu det ikke passer eller man ikke alligevel kan lide farven/modellen på i virkeligheden.

Er du rigtig smart kan du overveje at tilmelde dig Miinto’s mail-liste. Der kan du være rigtig heldig og få en rabat for sin aller første bestilling på 10 til femten% - måske mere. Ender du med at købe Dress må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi vil gerne høre jeres feedback. Miinto har rigtig imponerende anmeldelser diverse steder, for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot med levering på meget få dage, og så kan du tracke din ordre fra Miinto hjem til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan bestille Emporio Armani træningstilbehør lige her hos Miinto, som forhandler de fleste af de mest populære produkter? Selvom Miinto nok ikke er tænkt på som den ledende når det kommer til økologisk modetøj, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad et emne de bekymrer sig om.

Dress produceres i virkelig smart materiale. Emporio Armani er også kendt af mange for deres høje kvalitet, måske specielt når det drejer sig om træningstilbehør. Selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Dress (slet ikke i DK), så bliver det det!


Om at gå i træningstilbehør i Sort

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det onde. Det svære at se i skyggerne. Det er en kulør der overskygger de mange andre farver og også nuancen der kan blive brugt til at understrege flere andre kraftige farver i moden. Indenfor moden er det en mere typisk farve, som er et billede på elegance. Man kan typisk kende fra moden som det helt mørke suit og smoking til damer samt den lille sorte kjole. Det er en farve de fleste af os har blandt vores tøj som en essentiel del af basisgarderoben. Af denne grund er den også en af nuancerne som vi ser om og om igen i modeverdenen både ude i verden men også på runways. Det er samtidigt også en kraftfuld farve der udstråler både magt og autoritet. Derfor ser vi også flere mennesker i høje jobstillinger med tøj til både arbejde og hjemmebrug i stil og farve - fordi den understreger deres position.

I dag ses det rigtig ofte sort inden for store forbilleder i musik og mode. Ud over detses også de klassiske modeller som de sorte jeans, den lille sorte og sidst men ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken du bør tage på så vil sort altid være et godt valg.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og anderledes måde at købe lækre ting på www. Forretningen begyndte i Danmark og hovedsædet blev grundlagt i totusindogni og platformen kan nu bryste sig af at have flotte 7 lande i Europa repræsenteret med deres varer på platformen. De ting, som separerer firmaet fra konkurrerende webbaserede online platforme er, at den modsat andre ikke er en forretning, som selv har lagerplads og tager varer ind fra planlagte forretninger. Det er i stedet en kæmpe online platform for eksisterende shops, som drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke helt føler at en privat online shop er optimalt.

Hvis du køber på siden er det altså ikke en samlet stor shop du handler hos, men i stedet en samling selvstændige forretninger, der hver for sig har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som ruller ind, håndtere dem og få dem afsendt til kunder i over alt. Det giver en fantastisk platform for dig, som gerne vil kunne at købe lokalt, men herudover har glæde af at muligheden for at opdage, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan hurtigt selv bestemme, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du hellere vil søge på location.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnetøj, sport, beauty og alt til huset. Der udbydes altså noget for os alle – og du kan med garanti også finde den ting, man søger!


Hvornår du skal gå med træningstilbehør

Der er ikke spørgsmål om det faktum at damemoden er det, som igennem løbet af årene er blevet mest prominent i modemagasinerne. På trods af mode til herrer er blevet mere synlig gennem den sidste tid, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på modeugernes podier og i forretningerne. Trenden udstikkes som udgangspunkt af de forskellige modehuse, når de fremviser årets kollektioner frem, men endvidere findes der også det, som har navnet gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, som gør sig gældende og den styres af de såkaldte ’modeguruer’, der er ganske ordinære mennesker med forståelse for trends.

For kvinder er der ikke blot én trend, men tværtimod en vifte forskellige, der hver er henvendt til deres eget segment af fremtidige forbrugere. Netop fordi der findes så stor forskel på, hvad der klæder den kvindelige krop i de mange forskellige aldersgrupper, så er der desuden væsentlig forskel på, hvad der er moderne i de mange aldre. Fælles for alle er dog gang på gang både kulører, form og styling, som er universalt brugt mens andre synes mere bestemte af designteamet som har designet det eller kunderne, tøjet er designet til. I disse dage er damemoden inddelt i 2 yderst ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de ganske almene modebutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Tillige tilkommer de mere prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her findes modehuse som Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af damer mixer de to ting på forskellige måder og former sådan en personlig style, som er skabt af stilen i tiden, men sammensat som en del af den individuelle sans for mode. Efter internetshopping er blevet mere udbredt, kan man nu ikke kun se mode i de fysiske butikker, men også på nettet, hvorfor man har hele verden liggende for vores fingerspidser. Hvilket giver os en kæmpestor mulighed for at vælge mellem de nutidige trends inden for modeverden når vi ønsker at skabe en unik garderobe.