Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Duffelbag X-Pack
Epic

Duffelbag X-Pack

239,00 DKK
  • Modelnavn: Duffelbag X-Pack
  • Brand-navn: Epic
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Køb Duffelbag X-Pack weekendtasker fra Epic mens der stadig er på lager. Det ville være så mega irriterende hvis du går glip af det. Men du burde skulle ikke vente for længe - lige netop farven Sort er yderst populær - specielt for de størrelser som er populære. Nu kan du købe i denne onlineshop, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en forhandler. Og på den måde kan man købe for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at få muligheden for at vise dig om Epic Duffelbag X-Pack weekendtasker .

Du kan aldrig vide om Duffelbag X-Pack senere ender på tilbud, fx til Black Friday eller januarudsalg. Tør man vente, for man ender måske bare med Epic weekendtasker i en anden slags model, farve eller mønster? Når Miinto giver hele to garanti kan det umuligt ende galt, når det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering. Så man kan altid sende retur produktet hvis nu det ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret på i virkeligheden.

Hvis du er klog så kan man melde dig til Miinto’s medlemsklub. For der kan man måske være heldig og få tilsendt en rabatkode ved din første bestilling på ti-femten procent, måske mere. Hvis du ender med at købe Duffelbag X-Pack må du huske at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores produkt. Vi hører derfor gerne jeres ris og ros. Miinto har virkelig imponerende bedømmelser mange steder, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot med levering inden for få dage. Og så kan du følge din ordre hele vejen fra Miinto og til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan finde weekendtasker fra Epic lige her hos Miinto - der er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Og selvom Miinto ikke er husket som den ledende inden for bæredygtighed, så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er et emne de går op i.

Duffelbag X-Pack bliver lavet i et virkelig smart materiale. Epic er også kendt af mange for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det drejer sig om weekendtasker. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Duffelbag X-Pack (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort

Sort er for langt de fleste den perfekte elegante rigtig pæne farve. Det er sort vi vælger, når vi skal i jakkesæt eller smoking samt også den tone, som sælges flest chinos i. Det er en tone man ser som synonym for autoritet og magt. I herrernes garderober findes der heller ikke mange sammensætninger, som ikke indeholder minimum ét stykke sort tøj. Samtidigt er det en tone, som viser sig helt fra toppen af, hvor flere af de mest kendte tøjdesignere ynder at benytte den og helt ned til de helt almindelige butikker, der også helt sikkert har et kæmpe sortiment af sort på hylderne. Igennem historien har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og dystert. Man ser altid den onde beklædt i sorte gevandter og med grove træk, hvorimod den gode der redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Til trods for det er nuancen ikke noget vi viger bort fra når det handler om fest og til hverdag, for det er helt sikkert den farve som udtrykker mest elegant stil. Endda når det kommer til sko er vi drenge gladest for sort. Både i forhold til de klassiske laksko til de laid back kondisko er sort helt sikkert den mest valgte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk pæn - den er også meget praktisk og kan bruges til alt det man ellers har på hylderne.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

Shoppingplatformen er en spændende og anderledes mulighed for at købe lækre ting på internettet. Konceptet tog sin begyndelse Her i Danmark og Miinto tog sin begyndelse i totusindogni og platformen kan nu være stolte af at have flotte 7 lande i Europa vist med deres varer på platformen. Den ting, som separerer shoppingplatformen fra andre netbaserede webshops er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en forhandler, som selv har lager og tager varer ind fra forskellige virksomheder. Det er i stedet en kæmpe e-commerce platform for allerede etablerede butikker, der ønsker at sælge deres udvalg på nettet, men ikke helt forventer at en alenestående online butik er en egentlig mulighed.

Når du gør indkøb på Miinto er det i givet fald ikke en enkelt fælles online shop du betaler til, men i stedet en række forskellige forretninger, der hver for sig er ansvarlige for at ordne de ordrer der lander i indbakken, håndtere dem og afsende dem til mennesker i hele landet.

Det er en alsidig butik for dig, der ønsker at kunne at shoppe lokalt, men også ønsker at muligheden for at opleve, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan altid selv bestemme, om du overvejer at undersøge en bestemt ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på location. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der findes således noget for største dele af os – og du kan med garanti også finde det, du søger!