Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
duffle bag
Satch

duffle bag

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Duffle bag fra Satch i en webshop og arbejde i fred og ro uden at skynde dig hos forhandleren.

  • Model: Duffle bag
  • Brand: Satch
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Rejsetasker
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto

Du burde skynde dig, for netop denne model og farve er rigtig populær - specielt for de størrelser som er populære. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

I dag kan du bestille Sort Satch rejsetasker til DKK 299,00 - en rigtig god købspris kan vi jo nok sige. For vi er imponerede over Satch, men ikke kun når det kommer til rejsetasker. Satch må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Hvad enten du skal bruge Duffle bag til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden.

Hvis man har god tid kan man vente lidt i stedet, og købe når Duffle bag var på udsalg for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente, for netop nu er det jo så nemt at købe online og med levering til døren - til kun 299,00DKK. En meget fornuftig pris må man sige.

Hvis den ikke er i den korrekte farve og størrelse kan man helt sikkert finde noget fra samme mærke der falder i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af Satch og rejsetasker, så - du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du kigger efter de moderne Sort rejsetasker fra Satch, så bør du ikke undersøge mere. Husk nu at dele det med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Hvorfor du skal købe Duffle bag i farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte det onde og det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er nuancen, der absorberer de mange andre farver men samtidigt farven, der kan blive brugt til at indramme andre kraftige farver i modebilledet.

I tiden er det en mere gammeldags farve der er lig med elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra moden som det helt klassiske jakkesæt og smoking til damer og cocktailkjolen. Det er farven vi alle har blandt vores tøj fungerende som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er den også en af farverne som vi ser igen og igen i det generelle modebillede både ude i verden, men også hos de helt store designere. Det er også en meget kraftfuld farve der udtrykker både magt og autoritet. Af den grund ser vi mange personer i ledende stillinger med uniformer af både den uformelle og formelle slags i stil og farve, netop fordi farven sætter en tyk streg under deres position. I dag ser vi rigtig tit sort indenfor især forbilleder i moden. Desudenopleves de helt klassiske modeller som de helt sorte jeans, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvilken du burde iklæde dig, så vil sort altid være et godt valg.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 14 dage

Den store shopping platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på internettet. Forretningen startede i Norden og det startede i starten af 2009 og platformen kan i disse dage prale af at have op imod syv EU lande repræsenteret på platformen. Det, som separerer e-commerce platformen fra konkurrerende webbaserede webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er en butik, som selv fører lager og tager sortimenter ind fra en række leverandører. Det er faktisk en kæmpe online shoppingplatform for fysiske forretninger, som ønsker at sælge deres sortiment, men ikke tænker at en alenestående online shop er en egentlig mulighed. Hvis du køber på siden er det derfor ikke en enkelt stor online butik du køber i, men omvendt en række selvstændige forhandlere, der hver for sig står for at holde styr på de bestillinger der kommer ind, pakke det bestilte og sende dem til købere i hele landet. Det er en god shop for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at se, hvad hele verden kan lokke med. Du kan let selv vælge, om du vil søge på en præcis vare, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnemode, sport, skønhed og bolig. Der udbydes således noget for de fleste – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til den ting, du søger!