Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ed1th Backpack Rygsæk Taske Blå Calvin Klein
Ed1th Backpack Rygsæk Taske Blå Calvin Klein
Calvin Klein

Ed1th Backpack Rygsæk Taske Blå Calvin Klein

1.200,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Calvin Klein Ed1th Backpack hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at bevæge dig i en normal butik - og lede i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren. Du burde ikke vente for længe - for lige farven Sort, Blå i denne model er yderst populær - og specielt for de normale størrelser. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega ærgerligt hvis du misser det.

  • Produktnavn: Ed1th Backpack
  • Brand: Calvin Klein
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Rygsække
  • Farve: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

I dag kan man bestille rygsække fra Calvin Klein til DKK 1.200,00, en rigtig god produktpris kan man virkelige sige. Og vi på Pashion.dk er imponerede over Calvin Klein især når der tales om rygsække. For når det kommer til Calvin Klein er de virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man skal benytte Ed1th Backpack til hverdagsbrug eller fest - så er det uden tvivl muligt. Hvis du ikke har travlt kunne man vente i stedet og købe når Ed1th Backpack er på udsalg, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke vente - for netop nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og leveret til døren, for kun 1.200,00DKK. En rigtig fair synes vi. Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan du med garanti finde noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Calvin Klein og rygsække, så fortvivl ikke, du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle fancy Sort, Blå Calvin Klein rygsække så bør du ikke lede længere. Husk nu at dele det med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om farven Sort, Blå

Klassikeren vi alle kender. Sort symboliserer ofte det onde. Det svære at se i skyggerne. Det er en nuance, der overskygger de mange andre nuancer, og samtidigt en kulør, som kan blive brugt til at understrege andre sprøde slags farver i moden.

I modebilledet er det en mere gammeldags farve der udstråler overklasse. Vi kan ofte kende den fra moden som det mørke suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte.

Det er en farve størstedelen af os har i vores garderobe fungerende som en essentiel del af basisgarderoben. Af denne grund er det også en af de farver man ser gentagne gange i i det store modebillede både på gågaden men også i high fashion.

Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve som symboliserer autoritet og magt. Af den grund ser man også mange kvinder i ledende jobs med uniformer af både den uformelle og den formelle slags i netop denne nuance, fordi tonen blot understreger og udstråler magt.

I tiden ser vi ganske ofte sort indenfor blandt andet forbilleder i musikken. Herudoverses også de genkendelige modeller fx de sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du i tvivl om hvilken du skal tage på så vil sort altid være en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store online webshops er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er også en svensker som bor i København så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give dig fri adgang til fra alle de moderne mærker i tiden uden du behøver at gå udenfor.

Indkøb på nettet er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man gerne vil det. Desuden vil de fleste tilbydes den samme shopping-mulighed som de som er bosat midt i de største modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til damer, men også mænd og børnene så du kan finde det hele med et klik og nøjes med betale for en omgang porto. Denne verdens absolut største online butikker er fyldt med brands og har stort set altid mega store sortimenter af tilbudsvarer.

Både kvinder og mænd har opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde stort set alt hvad man tænker på når man kigger på siderne med accessories, tøj og sko.


Læs mere om Calvin Klein

Brandet har været til stede i gadebilledet stort set siden etableringen i otteogtres. I midten af New York startede Calvin Klein mærket med hjælp fra hans barndomskammerat, Barry Schwartz. I løbet af de kommende ca. 40 år byggede vennerne firmaet fra bare at være en lille forretning til et internationalt modeemperium. Der hersker ingen spørgsmål om, at Schwartz og Klein havde styr på, de ting som de lavede, der skulle nemlig ikke gå mere tid end omkring et år fra begyndelsen af mærket til han selv prydede coveret af modemagasinet VOGUE magasinet. Til trods for der også har været problemer, har brandet alle dage været en del af tøjverdenen.

Men det er uden tvivl de moderne boxershorts med den markante elastikkant, som er det vi associerer firmaet med nu, men der er stadig mange forhandlere over hele verden, der er fuldt med det skarpe look, der karakteriserer Calvin Klein. I ’02 blev brandet solgt videre og Calvin Klein selv forlod branchen med lommerne fulde. Firmaet, der købte Calvin Klein, har lige siden kørt mærket mod nye højder sammen med nogle fra det originale designteam og arbejder videre med det look, som har gjort mærket så populært imellem de unge som i dag. Den karakteristiske helt rene stilart, som fokuserer på den perfekte form og de bedste slags materialer, pynter stadig de kendte modeller i verdens fashionweeks og prydes af prissedler, som får de fleste af os til at kigge en ekstra gang. Til trods for det er produkterne endnu omtalt i disse dage – i hvert fald, så i forbindelse med undertøj.