Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson
Tenson

Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson

200,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson
  • Brand: Tenson
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Handsker
  • Findes i farverne: Sort, Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Tenson Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson mens der stadig er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis du misser det. Men du burde ikke være for langsom, for lige farven Sort, Blå og denne model er ekstrem efterspurgt, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For du kan nu købe her, og på den måde kan du helt undgå at gå i en fysisk butik. På den måde kan man bare være helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

I dag kan man finde Sort, Blå handsker fra Tenson til børn for DKK200,00 - en rigtig god pris må man nok sige. For vi på Pashion er i den grad fans af Tenson men ikke kun når man taler om handsker. For Tenson er de altid med på moden, i hvert fald når det kommer til børn. Hvad enten man skal bruge Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson til hverdag eller til en fest, så har du muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man vente lidt i stedet, og købe når Edge Jr Gloves Handsker Blå Tenson er på udsalg/tilbud fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen og med levering til døren, for kun 200,00 kr.. En meget fair synes vi hos Pashion.

Er den ikke i den rigtige farve/størrelse kan man uden tvivl bestille noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Tenson og handsker, så - du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du er på udkig efter nogle fede Sort, Blå Tenson handsker til børn, så behøver du ikke undersøge mere. Og husk at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal vælge netop handsker i Sort, Blå

Tøj i sort til børn og unge – det bekvemmelige og stilige valg Når du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig sjældent på tøj i sort som det første. I stedet dukker nuancer som gul, lyserød, grøn og blå med stor sandsynlighed op. Men trods du måske ikke altid skænker den sorte farve en tanke, når det kommer til børnetøj, er den sorte farve en genial farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alle typer af tøj i sort – og fra adskillige slags brands Det fantastiske ved den sorte farve er, at farven er vildt praktisk. Kigger du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke slippe for sort (og hvorfor skulle du egentlig have lyst til det?). Selvom det sjældent er tilfældet for børnegarderoben, er det imidlertid meget nemt at købe børnetøj i farven sort.

Sorte overdele og t-shirts, sorte underdele og skørter, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der er ikke dén type item, du ikke finder i den sorte farve. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at udvælge tøj til dit barn i den sorte farve er, at det er mere udfordrende at spotte snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund snavs på dit barns tøj, er pletterne sværere at spotte. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobeskab se en hel del mere nyt og uplettet ud, hvis der findes mere sort tøj deri. Er sort for intens? Benyt dig af basis pieces i farven sort Måske tænker du, at farven sort er alt for intens og mørk til dit barn. Og jo, det måske kommer til at virke en smule intenst ud, hvis dit barn udelukkende har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du inkorporere sort tøj i dit barns garderobeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at få nogle basis items såsom t-shirts, underdele, toppe, sweatshirts og jakker i børnegarderoben. Så får dit barn nogle enkle stykker tøj, som han eller hun kan nyde igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største modebutikker online kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen startet af to danske mænd. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er også en svensker med adresse i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give overblik over fra stortset alle de mest moderne brands i tiden helt uden du er nødt til at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi ville ønske det. Desuden ville de fleste gerne have den samme adgang til mode, som dem, der er bosiddende i midste af de absolut største modehovedstader på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com tilbyder ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinderne men også til mændene og drenge & piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en portion levering. Denne verdens aller største online forretninger bugner af produkter og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer.

Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt du drømmer om når man skimmer hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.