Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Edit Slippers Hjemmesko Lyserød SWEEKS
Edit Slippers Hjemmesko Lyserød SWEEKS
SWEEKS

Edit Slippers Hjemmesko Lyserød SWEEKS

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Edit Shoes Summer Shoes Flat Sandals Lyserød SWEEKS
  • Brand: SWEEKS
  • Lavet til:
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori:
  • Farve: Lyserød
  • Forhandler: Boozt

Køb SWEEKS Edit Shoes Summer Shoes Flat Sandals Lyserød SWEEKS så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega trist hvis man ikke når det. Men du burde ikke vente for længe, for netop denne model i Lyserød er rigtig efterspurgt - og specielt for de normale størrelser. For du kan nemlig nu købe i onlineshoppen, så du kan fuldstændig undgå at gå i en butik. Og på den måde kan man stille og roligt sidde i stilhed uden stress hos forhandleren.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du købe Lyserød fra SWEEKS til for 699,00 DKK, en god produktpris kan man nok sige. Og vi på Pashion er nemlig glade for SWEEKS og ikke kun når det handler om . SWEEKS må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det gælder . Og hvad enten du skal benytte Edit Shoes Summer Shoes Flat Sandals Lyserød SWEEKS til fest eller hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du har god tid kan man vente i stedet og bestille når Edit Shoes Summer Shoes Flat Sandals Lyserød SWEEKS er på udsalg/tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente - for lige nu er det så nemt at købe i webshoppen og med levering til døren - for kun DKK699,00. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.

Er Edit Shoes Summer Shoes Flat Sandals Lyserød SWEEKS ikke i den helt rigtige størrelse/farve kan man uden tvivl finde noget andet som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både SWEEKS og , så bare rolig - du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter fede SWEEKS så behøver du ikke lede længere. Og husk nu at dele det med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online forretninger er et vaskeægte nordisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er da også en svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der giver fri adgang til fra de fleste de mest udbredte mærker i tiden uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, fordi mange mennesker har travle hverdage som ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så tit som man måske ønsker det. På samme tid ville vi alle nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem, der har adresse midt i de allerstørste modehovedstader på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke bare sko, modetøj og accessories til damerne men også mændene og piger og drenge, så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale for en omgang porto. Verdens absolut største online modebutikker er fulde af varer og har nærmest altid mega store tilbudskategorier. Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt hvad, du tænker på, når man scroller gennem hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Om hjemmesko

Man må sige der er en kendt metafor om piger og sko. Ligesom smukt tøj og fantastiske smykker kan de helt perfekte sko gøre en overraskende stor forskel, når du skal skabe det helt gennemførte udseende. Længe tilbage har kvindefødder altid været forbundet med mystik. I det 19. århundrede var de kvindelige dragters underdele designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og netop derfor var et glimt af hendes fødder i datidens støvler altid forbundet med stor erotik. Selv om fødderne på flere måder end en er en del mere synlige i dag, er de endnu en kæmpe del af den femininitet kvinder kan udtrykke. Sko spiller i den sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer stængerne til at virke endnu længere og slankere mens hele kroppen bliver mere oprejst. Dog er det ikke barehælene med røde såler, der er moderne i disse tider, for ligesom hos fyrerne har de klassiske sneakers også fået revanche hos kvinderne. De findes nemlig i alverdens nuancer og til alle priser, så du finder sjældent en garderobe i dag, der ikke har mindst et par klassiske, moderne sneakers. For os spiller skoene en ligeså stor rolle i butikkerne som tøjet og smykkerne.