Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe
Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe
Munthe

Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe

1.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Munthe Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe hos Boozt her, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en butik, og arbejde helt for dig selv uden at skynde dig i butikken. Du bør ikke vente længe, lige netop denne model og farve er rigtig efterspurgt - specielt for de størrelser som er mest normale. Køb så længe de er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det.

  • Modelnavn: Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe
  • Mærke: Munthe
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Langærmede bluser
  • Farve: Sort, Blå
  • Shop: Boozt

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over at have mulighed for at vise dig om Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe fra Munthe . Du ved ikke om Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe en anden dag kommer på tilbud, fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente - for man ender måske med langærmede bluser fra Munthe i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum fjorten dage ret til returnering så man kan altid returnere Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe hvis det nu ikke passer i størrelsen eller man ikke alligevel kan lide farven i virkeligheden.

Hvis man er rigtig fornuftig kan du overveje at tilmelde dig deres mail-liste. Her kan man være rigtig heldig og få en rabatkode ved sit aller første køb på 10 til 15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi vil gerne høre jeres ris og ros. Boozt har virkelig gode anmeldelser diverse steder, for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot og leverer på kun få dage, og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når nu du kan købe langærmede bluser fra Munthe her hos Boozt - som sælger alle de mest kendte produkter?

Men selvom Boozt måske ikke er husket som pioneren når det drejer sig om bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de slet ikke går op i det. Det er nemlig et emne de tænker over. Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe bliver lavet i et virkelig smart materiale. Munthe er nemlig meget kendt for deres lækre kvalitet - måske specielt når det omhandler langærmede bluser. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Eilan Bluse Langærmet Blå Munthe (slet ikke for DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop langærmede bluser i Sort, Blå

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Skyggerne og det skjulte. Det er en kulør der opsluger de andre farver og samtidigt også en kulør, der kan blive brugt til at fremhæve og indramme mange andre kraftige slags farver i regnbuen. I tiden er det en mere gammeldags kulør der er lig med overklasse og elegance. Man kan typisk kende fra butikkerne som det helt officielle suit og smokingen til damer og den lille sorte cocktailkjole. Det er en nuance vi alle har blandt vores tøj som en vigtig del af basisgarderoben. Som følge heraf er det også en af de kulører man altid ser i den store modeverden både på gågaden og også i high fashion.

Det er på samme tid også en meget stærk farve der giver indtryk af magt og autoritet. Af samme grund ser vi mange mennesker i magtfulde positioner med uniformer af både den uformelle og den formelle slags i denne tone, netop fordi tonen blot understreger og udstråler magten i deres position. I denne tid ser man i mange tilfælde sort indenfor blandt andre forbilleder i musik og mode. Desudenopleves også de helt klassiske typer fx de sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal vælge så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Den store butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken foundet af to danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de efterspurgte mærker på markedet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag fordi mange af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og shoppe så tit som man ville ønske det. Ydermere vil vi alle nok tilbydes den samme shopping-mulighed, som dem som er bosiddende i midste af de absolut største modebyer på jordkloden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun mode til kvinderne, men også masser til herrerne og drenge & piger så man kan købe til alle på en gang og kun skulle betale for en portion levering. Verdens helt store online forretninger er fulde af varer og har altid mega store lagre med produkter på tilbud.

Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind online og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt det, du tænker på, når man bladrer gennem siderne med sko accessories og modetøj.


Hvornår du skal gå med langærmede bluser

Der findes ikke tvivl om det faktum at damemoden er den, som i årene har været mest synlig hos designerne. Selv om moden til mænd er kommet langt i tiden, så fylder damemode endnu meget oftere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Moden sættes som udgangspunkt af de forskellige modeemperier, mens de præsenterer designernes trends frem, men foruden tilkommer der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, der er gældende og stilen her bestemmes af de såkaldte ’trendsættere’, som er helt almindelige folk med forståelse for stil. Hos piger i alle aldre findes der ikke blot én style, men derimod en perlerække forskellige, som alle henvender sig til hver sit segment af mulige kunder. Netop da der ses så mærkbar forskel på, hvilke modeller der understreger den kvindelige form i de forskellige aldersgrupper, så findes der også markant forskel på, hvad der er trendy i de forskellige grupper. Fælles for alle er på den anden side tit både farver, snit og blanding, der er generelt gennemgående imens andre findes mere definerede af designteamet der har produceret det eller den målgruppe, produkterne er fremstillet til. I dag er tøj til damer delt i 2 mærkbart forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som inkluderer de helt almene modeforhandlere som blandt andet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers tilkommer de mere prominente brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her finder vi blandt andet Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af piger mixer de 2 modeklasser på kryds og tværs og former sådan en personlig style, der er lavet af tidens mode, men kombineret som en del af den unikke style. Som følge af at handel på nettet er blevet mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i de fysiske butikker, men ligeledes via nettet, hvorfor vi har alle kontinenter liggende ved vores fingerspidser. Det giver en uendelig mulighed for at vælge mellem de foreliggende styles inden for modeverden når vi ønsker at opbygge en individuel style.