Danmark Danmark (skift)
+524.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Eimy Tunic Tunika Sort Second Female
Eimy Tunic Tunika Sort Second Female
Second Female

Eimy Tunic Tunika Sort Second Female

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Eimy Tunic Tunika Sort Second Female
  • Brand: Second Female
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt

Skynd dig at køb Second Female Eimy Tunic Tunika Sort Second Female tunikaer mens de stadig er på lager. Det er så mega ærgerligt hvis man ikke når det. Du skal skynde dig, for lige farven Sort og denne model er rigtig eftertragtet - og specielt for de størrelser som er mest populære. For du kan nu købe i denne online shop, så du på den måde kan helt slippe for at skulle gå i en fysisk butik. Og på den måde kan du stille og roligt sidde i fred og ro uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi meget stolte af, at få mulighed for at fortælle dig om Second Female Eimy Tunic Tunika Sort Second Female . Man ved ikke om Eimy Tunic Tunika Sort Second Female fra Second Female på et senere tidspunkt ender på udsalg - fx til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du overhovedet vente - for man ender med tunikaer fra Second Female i en anden farve, model eller mønster?

Med intet mindre end 2 garanti kan det aldrig gå helt galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur så du kan bare returnere Eimy Tunic Tunika Sort Second Female hvis nu det ikke passer, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på i lyset derhjemme. Hvis du er fornuftig, kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For her kan du være rigtig heldig og få tilsendt en rabat for sit aller første køb på helt op mod ti til 15 procent, måske mere.

Hvis du ender med at købe Eimy Tunic Tunika Sort Second Female må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte produktet. Vi vil meget gerne have din feedback. Boozt har ekstremt imponerende anmeldelser rundt omkring, herunder på Trustpilot, Google og Facebook og leverer på ganske få dage. Og du kan følge din ordre hele vejen fra Boozt hjem til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan købe Second Female tunikaer lige her hos Boozt, som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Og selvom Boozt måske ikke er kendt som den ledende når det drejer sig om økologisk fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. Det er i den grad et emne de tænker over.

Eimy Tunic Tunika Sort Second Female bliver lavet i et rigtig smart materiale. Second Female er nemlig kendt af mange for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om tunikaer. Men selv om det ikke ligefrem er sæson for at gå med Eimy Tunic Tunika Sort Second Female (slet ikke i Danmark), så bliver det det!


Om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det mørke. Skjult i skyggerne. Det er en nuance der overskygger de andre farver, men på samme tid også farven, som kan bruges til at fremhæve andre lyse farver i moden. I modebilledet er det en mere typisk kulør, der er lig med elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra butikkerne som det mørke suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte cocktailkjole.

Det er en farve størstedelen af os har i vores klædeskab som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er den også en af de farver vi ofte ser i det generelle modebillede både på gaden og også i high fashion.

Samtidigt er det også en meget stærk farve som giver indtryk af magt og autoritet. Af den grund ses mange kvinder i ledende stillinger med tøj af både den uformelle og den formelle slags i netop sort fordi farven i den grad understreger og udstråler magten i deres position.

I dag ses det ofte sort inden for store forbilleder i moden. Ud over deter også de klassiske slags som de sorte jeans, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du usikker på, hvilken du skal vælge så er sort altid et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store butikker online er et vaskeægte nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø så er onlinebutikken foundet af 2 danske mænd. Lederen på toppen i denne tid er også en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig et udvalg af fra nærmest alle de moderne brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe så ofte som vi måske ønsker det. På samme tid ville de fleste gerne have den samme adgang til mode, som de, som har adresse midt i de største modebyer på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke kun accessories, modetøj og sko til damer, men også en hel masse til herrerne og børn så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en enkelt porto. Denne verdens absolut største webshops er fulde af produkter og har stort set altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og damer har allerede opdaget det smarte ved at købe ind på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt det du tænker på når du scroller gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Om tunikaer

Der findes ikke tvivl om det faktum at mode til kvinder er det, som i tiden er blevet langt mere åbenbar på markedet. På trods af herremoden er blevet langt mere synlig igennem tiden, så vejer mode til kvinder stadig langt mere på modeugernes runways og hos forhandlerne. Moden sættes oprindeligt af de talrige modeemperier, idet de fremviser deres trends frem, men ydermere er der ligeledes det, som går under navnet gademode. Her er det moden i hverdagen, der omtales og moden her styres af de omtalte trendsættere, som er fuldstændigt almindelige personer med forståelse for stil. Hos damer findes der ikke kun én style, men imidlertid en bred vifte forskellige, som alle sammen er henvendt til sit individuelle målgruppesegment af mulige købere. Og da der ses så mærkbar forskel på, hvilke snit der klæder kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så findes der yderligere mærkbar forskel på, hvad moden dikterer i de individuelle aldre. Fælles for alle er på den anden side gang på gang både kulører, snit og blanding, der er universalt udbredt mens andre synes langt mere definerede af dem som har lavet det eller damerne, produkterne er designet til. I tiden er kvindemoden delt i 2 mærkbart ulig grupper, nemlig ’high street’, som er de helt almene forhandlere som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Herudover findes de mere prominente mærker i den mere pebrede ende af prisskalaen, her er brands som Gucci og Marc Jacobs. Mange kvinder sammensætter de 2 kategorier på forskellige måder og laver på denne måde en personlig stil, som er bygget op af moden, men stylet som en del af den individuelle sans for mode. Som en følge af at handel på nettet er blevet mere brugt, kan vi i dag ikke bare købe mode i de fysiske butikker, men også over nettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden lige ved vores fingerspidser. Det åbner en endnu større mulighed for at købe de aktuelle styles indenfor modeverden for at lave en personlig style.