Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger
Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger
By Malene Birger

Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb By Malene Birger Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger i onlineshoppen, og på den måde kan du undgå at gå i en fysisk butik - og stille og roligt sid i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du bør skynde dig, for lige netop farven Brun er rigtig efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er normale. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Navn: Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger
  • Brand-navn: By Malene Birger
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Punge & kortholdere
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

På Pashion er vi stolte over, at have mulighed for at vise dig om By Malene Birger Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger . Man kan aldrig vide om Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger fra By Malene Birger senere ender på tilbud - fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør du vente - for man ender bare med punge & kortholdere fra By Malene Birger i en helt anden mønster, farve eller model? Når man som Boozt giver 2 garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dage returmulighed, så du kan til hver en tid returnere Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger hvis det ikke passer eller man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på foran spejlet. Er du virkelig smart, så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For der kan du være heldig og få en rabat for sin aller første bestilling på 10-15 procent - måske mere. Hvis du ender med at købe Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil gerne høre vores besøgenes feedback. Boozt har virkelig imponerende bedømmelser diverse steder fx på Google, Trustpilot og Facebook, med levering inden for få dage. Og så kan du følge ordren fra Boozt til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan finde punge & kortholdere fra By Malene Birger her på Boozt, der er forhandler af de fleste af de kendte produkter?

Selv om Boozt ikke er husket som den ledende inden for økologiske materialer, så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er i den grad noget de bekymrer sig om. Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger bliver produceret i super lækkert materiale. By Malene Birger er nemlig kendt af mange for netop deres gode kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om punge & kortholdere. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Elia Card Bags Card Holders & Wallets Card Holder Sort By Malene Birger (slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen grundlagt af to danske drenge. Lederen på toppen i dag er svensker som bor i København så han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver adgang til fra nærmest alle de mest udbredte brands i tiden helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi måske ønsker det. Desuden ville vi alle ønske den samme adgang til mode som de, der har adresse i midste af de aller største modebrændpunkter på kloden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke kun modetøj, sko og accessories til damer, men også masser til herrer og drenge & piger så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en enkelt fragt. Verdens helt store online forretninger er fyldt med varer og har stort set altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe ind i webshops og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt hvad man står og mangler når man bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.


Om By Malene Birger

Mærket, By Malene Birger, grundlagdes i totusindeogtre, af kvinden af samme navn i den danske hovedstad, København. Efter en uddannelse som designer og en række år som modedesigner ved danske DAY Birger et Mikkelsen, åbnede hun sit eget firma og er nu kendt over hele verden. I løbet af ’04 blev brandets kollektion vist i løbet af CPH Fashion Week og har herefter været repræsenteret i eventet med designerens klassiske modeller og fortolkninger af tidløse modeller, som fx den klassiske cocktailkjole.

En anden milepæl for firmaet fulgte allerede i 2006, idet brandet åbnede den allerførste fulde butik i mærkets hjemby, København. I den følgende tid er det endt med over 1000 forhandlere i over 42 lande og firmaet er nu forbundet med dets stramme looks, som er udviklet på kendte designs kombineret med trendy variationer.

Nu om stunder er det ikke designeren selv, der styrer firmaet, for i totusindogfire traf hun en beslutning om at træde tilbage og lade arbejdet gå til nye designere og siden totusindogsyv er det nu Mathilde T. Mader, der er blevet hjernen bag de anerkendte designs. Virksomheden har gennem årene gjort sig bemærket ved at vinde flere forskellige anerkendelser og har arbejdet sammen med en en del organisationer som for eksempel senest Mødrehjælpen og Støt Brysterne, der har været et stort hit for firmaets popularitet.

Er du vild med stilrene styles og tøj med stilrent snit, så er brandet uden tvivl noget for dig. Nu ejes brandet af den danske koncern IC Group, der herudover også styrer fire ekstra anerkendte brands, men stilen og ideen bag brandet står ligeså flot i dag, som det gjorde i begyndelsen, da de første ide blev vist.