Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii
Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii
Envii

Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii

600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Envii Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii i onlineshoppen og købe for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

  • Navn: Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii
  • Brand-navn: Envii
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Ponchoer & kapper
  • Farve: Grå
  • Shop: Boozt

Du skal skynde dig, for netop denne model i Grå er virkelig efterspurgt - specielt for de gængse størrelser. Køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Envii ponchoer & kapper for kun DKK 600,00 en flot udsalgspris kan vi nok sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad glade for Envii især når det handler om ponchoer & kapper. For Envii er de altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Hvad enten man skal benytte Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii til fest eller hverdagsbrug, så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kunne du vente, og købe når Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii er på tilbud fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for netop nu er det nemt at købe på internettet, med levering til din dør - for kun 600,00DKK. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk. Er Enspring Ls Knit 5236 Strikket Trøje Grå Envii ikke i den helt korrekte farve/størrelse kan man helt sikkert finde noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af Envii ponchoer & kapper, så fortvivl ikke - du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle lækre Grå Envii ponchoer & kapper til dame, så bør du ikke lede længere. Og husk at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om at gå i ponchoer & kapper i Grå

Hvis du ser grå, kan du tit sammenligne farven grå med en ubeslutsom farve. Farven grå er hverken sort eller lys. Den er transformationen fra lys mod mørk. farven grå kan være kedelig, når farven forekommer alene. Fordi grå kan være , er farven grå også ekstremt solid, og grå resulterer i en fornemmelse af afspænding - særligt når det kommer til tøj til kvinder. I betydningen af farver er den grå farve kedelig, men den grå farve er også fiks. Når det kommer til beklædning til kvinder, forbinder man farven grå med modenhed. Går man i modetøj i grå nuancer vil man fremtræde selvsikker, afbalanceret og tillidsfuld. Gå med tøj i farven grå, og du vil virke stabil og dygtig.

Den grå farve er en dominerende nuance, og farven har en styrkende effekt på de farver, den kommer i kontakt med. Farven grå indbefatter tit bestanddele af anderledes farver. Altså kan du som pige mixe dit tøj i farven grå med andre farver og nuancer. Kvinder kan prioritere nuancer som grøn, lilla, blå eller gul, da disse farver vil optræde ekstra stærkt sammen med den grå farve. Tøj til piger i grå farver behøver ikke at være flade, så længe damer behersker at opløfte og gøre den aktiv med andre nuancer. Gråt tøj alene har helt indlysende også fortrinlige kvaliteter. Den lysegrå farve virker dæmpende og beroligende på dine omgivelser, så farven lysegrå kan du udse dig til et afslappet udseende. Mørkegrå fremkommer til gengæld højtidelig og skriger af selvdisciplin. Vælg derfor den mørkegrå farve til dine beklædningsgenstande, når du som pige skal stråle af endnu mere professionalisme, og den lysegrå farve når du som dame skal være mere rolig i din påklædning eller dit tøjvalg. Der findes diverse variationer af grå, og du må bruge den som ønsket.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

En af de største tøjbutikker online er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet har til huse i Malmø, så er onlineforretningen startet af to danske drenge. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give fri adgang til fra nærmest alle de mest udbredte mærker på markedet helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi gerne vil det. På samme tid vil de fleste gerne have den samme shopping-mulighed, som dem, der er bosiddende midt i de absolut største modemetropoler på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke bare mode til kvinderne, men også mænd og børn så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe med en enkelt levering. Denne verdens absolut største webshops bugner af produkter og har altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud.

Både herrer og kvinder har opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt du tænker på når man scroller gennem websites med accessories, tøj og sko.


Om ponchoer & kapper

Der findes ikke nogen tvivl om det faktum at mode til kvinder er det, der igennem tiden er blevet langt mere evident i moden. På trods af herremoden er kommet rigtig godt efter det i den sidste tid, så vejer damemode stadig langt oftere på modeugernes podier og hos forhandlerne. Moden afgøres åbningsvis af verdens mange modeemperier, mens de fremviser sæsonens modeller frem, men desuden er der også det, som kendes som gademode. Der er det moden i hverdagen, der tales om og den sættes af de omtalte ’trendsættere’, der er ganske gennemsnitlige folk med en sans for mode. Blandt damer er der ikke udelukkende én stil, men derimod talrige alternative, som hver især taler til sit unikke segment af eventuelle kunder. Og eftersom der ses så stor forskel på, hvilke snit der passer til kvinder i de mange forskellige aldre, så er der derudover markant forskel på, hvad der er trendy indenfor de individuelle grupper. Fælles for alle er dog tit både mønstre, model og sammensætning, som er universalt udbredt mens andre synes langt mere definerede af formgiveren som har designet det eller kvinderne, produkterne er designet for. I dag er kvindetøj inddelt i to meget ulig grupper, nemlig ’high street’, som inkluderer de ganske vanlige forhandlere som blandt andet Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Herudover tilkommer de mere prominente mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her ligger brands som Gucci og Marc Jacobs. Mange piger mixer de 2 ting på forskellige måder og skaber således en individuel stil, som er bygget på tidens mode, men stylet ud fra den unikke style. Grundet at nethandel er blevet meget mere kendt, kan man i dag ikke udelukkende købe tøj i de fysiske forretninger, men også på internettet, hvilket gør, at vi har hele verden lige ved fingerspidserne. Hvilket giver os en kæmpestor chance for at købe de nærværende modetendenser indenfor modeverdenen for at skabe en individuel garderobe.