+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Eran Dress Knælang Kjole Sort Nué Notes
Eran Dress Knælang Kjole Sort Nué Notes
nué notes

Eran Dress Knælang Kjole Sort Nué Notes

1.200,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Eran Dress fra Nué notes i denne online shop, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en normal butik, og sid for dig selv uden at skulle vente i butikken. Men du burde ikke være for langsom, for lige netop denne farve er yderst eftertragtet, specielt for de størrelser som er normale. Køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du misser det.

  • Navn: Eran Dress
  • Mærke: Nué notes
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Midikjoler
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte over at have muligheden for at vise dig om Eran Dress fra Nué notes .

Man ved ikke om Nué notes Eran Dress en anden dag kommer på tilbud, fx på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør man overhovedet vente - for man ender med Nué notes midikjoler i en anden slags mønster, model eller farve?

Når man som Boozt giver 2 garanti kan det aldrig gå galt da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for returnering så man kan altid returnere produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller du ikke kan lide farven/modellen i virkeligheden. Er man rigtig smart, så kan man overveje at melde dig til Boozt’s medlemsklub. For her kan du være heldig og få en rabat ved din allerførste bestilling på hele ti til 15 procent - eller måske mere.

Ender du med at købe Eran Dress må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi vil gerne have vores besøgenes ris og ros. Boozt har virkelig gode anmeldelser diverse steder, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot, og levering indenfor ganske få dage. Og du kan følge ordren hele vejen fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når du kan finde midikjoler fra Nué notes lige her hos Boozt der er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter? Selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende når det handler om økologisk fashion, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad et emne de går op i. Eran Dress bliver produceret i smart materiale. Nué notes er kendt af mange for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det drejer sig om midikjoler. Selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for Eran Dress (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Eran Dress i farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det dystre. Det skjulte i skyggerne. Det er kuløren som formørker mange andre farver men også nuancen der kan blive brugt til at indramme andre sprøde farver i moden. I modebilledet er det en klassisk kulør, som udstråler elegance. Vi kan ofte kende den fra moden som det officielle suit og smokingen til damer og den lille sorte.

Det er farven vi har i vores garderobe fungerende som en meget vigtig del af basisgarderoben. Af denne grund er den også en af nuancerne som man altid ser i den store modeverden både på gaden og på runways. Det er samtidigt også en stærk farve der udstråler både autoritet og magt. Af den grund ses flere kvinder i magtfulde positioner med garderober til både hverdag og job i netop denne farve - fordi den sorte understreger den position de sidder i. I dag ses det tit sort indenfor især forbilleder i musikbranchen. Ud over deter de helt klassiske typer fx de sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken du burde iklæde dig, så vil sort altid være en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de store tøjbutikker online kan man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. På trods af selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen foundet af to danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver fri adgang til fra nærmest alle de mest moderne brands på markedet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, fordi mange af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi gerne vil det. På samme tid ville de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode som dem som er bosiddende i midste af de helt store modehovedstader på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke bare modetøj, sko og accessories til damerne men også masser til mændene og piger & drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en enkelt porto. Denne verdens største online butikker er fyldt med varer og har altid kæmpe store udsalgskategorier. Både kvinder og herrer har allerede fundet glæden ved at shoppe på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde i omegnen af alt, du står og mangler, når man bladrer gennem websiderne med accessories, tøj og sko.


Hvornår du skal gå med midikjoler

Kjolen er måske det mest brugte stykke tøj til damer, i dag. Ser man bare hundrede år tilbage var det faktisk således, at det var det eneste kvinder kunne bære. I denne tid er denne beklædningsgenstand stadig størstedelen af os forbinder med fest. Mest kendt er nok den hvide variant, vi forbinder med vores mest mindeværdige dage, fx som dåb, konfirmation og bryllup. Det er også noget mange kender fra fejring af gymnasieafslutning, der gennem mange år har været rigtig store & igennem de sidste årtier også er kommet herhjem.

Nogle andre klassikere er den sorte cocktail klassiker, der er blevet opfundet af verdenskendte Coco Chanel og som nu til dags er synonym på stil & elegance. I dag er kjoler måske mest tøj man ser i sommertiden og varmen, når der er lagt op til de bare ben og moderne forårs og sommerkjoler. Gennem sin levetid har kjoler haft rigtig mange forskellige udtryk og udformninger, som har været et billede på stilen, der viser sig blandt størstedelen af modebilledet. Fra 1990’ernes tyggegummifarvede nylonkjoler med tynde stropper henover 00’ernes læder og denim med helt bare skuldre til de mere feminine og lette modeller som vi kender fra butikkerne i dag. Kjolen er uden sammenligning et stykke mode, som er kommet for at blive.