Danmark Danmark (skift)
+1.090.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 39 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadriller Amanda
Espadriller Amanda
Espadriller Amanda
Espadriller Amanda
Espadriller Amanda
Svea

Espadriller Amanda

354,00 DKK 505,00 DKK -30%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Espadriller Amanda fra Svea hos Ellos her & bare være helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Espadriller Amanda
  • Mærke: Svea
  • Produceret til:
  • Størrelse:
  • Kategori:
  • Farve: Blå
  • Butik: Ellos

Men du bør ikke vente for længe, lige netop denne farve er rigtig populær - gælder specielt for de mest populære størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis du misser det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Svea Espadriller Amanda .

Man kan aldrig vide om Espadriller Amanda senere ender på tilbud, fx på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du overhovedet vente - for du ender måske bare med Svea i en helt anden model, farve eller mønster? Når man som Ellos giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dage returmulighed. Så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis det ikke passer, eller man ikke kan lide mønsteret/modellen på i lyset derhjemme. Er du smart, så kan du overveje at tilmelde dig Ellos’s medlemsklub. For der kan man være heldig og få en rabatkode ved sit aller første køb på ti-15%, eller måske mere. Ender du med at købe Espadriller Amanda må du endelig huske at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi vil gerne høre jeres ris og ros. Ellos har meget gode bedømmelser diverse steder blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot og levering inden for få dage - og du kan tracke din ordre hele vejen fra Ellos hjem til dig. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille Svea her hos Ellos - som sælger de fleste af de kendte produkter?

Og selvom Ellos ikke er kendt som den førende når det drejer sig om bæredygtig mode, så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. For det er i den grad et emne de tænker over. Espadriller Amanda laves i et super smart materiale. Svea er kendt af mange for deres gode kvalitet, måske specielt når det drejer sig om . Selvom det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Espadriller Amanda (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Espadriller Amanda i farven Blå

Er du også en der har en forkærlighed for at gå den vej du kender, hvis du skal sammensætte helt nyt tøj? Du er ikke den eneste.

Flere holder sig til de allermest klassiske nuancer og kun diskrete farver og toner som blandet andet sort, brun, blå og grå. Måske er der en god grund til det. Både tonernes udtryk samt det at de også er symbol på noget rigtig kraftfuldt og autoritært. Farven blå er en tone, som både er et billede på noget stærkt men som også kan forbindes med afstresning og ro. Den dybe blå farve, der ligner farven sort, er en virkelig smuk og populær farve specielt når der snakkes om tøj til arbejdet og pæne sæt. Det er også en blå klassiker som vækker en del af de samme tanker som sort, fx magt og kraft. De lysere nuancer giver nogle andre associationer, for i rigtig mange tilfælde er det noget vi associerer med afstresning og ro. Det er nuancer der har en rigtig afslappende virkning og giver os associationer til blå himmel og hav.

I moden ser vi både de mørke og de lyse blå nuancer og de er de klassikere som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste modeblad i et stort udvalg af modeller. Har du noget blåt i klædeskabet kan du være helt sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Læs mere om espadrillos

Der er en kendt metafor om damer og deres dyrebare sko. På højde med flot tøj og smukke smykker kan de perfekte sko virkelig gøre en kæmpe forskel, når du skal lave det helt rigtige udseende.

I mange år har de kvindelige fødder altid været et billede på mystik. I det nittende århundrede var kvindernes underdele designet for give indtrykket af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var et glimt af hendes fødder i datidens knapstøvler blevet forbundet med stor erotik. Til trods for at fødderne på flere måder end en er langt mere synlige i nutiden, er de stadig en stor del af den kvindelighed kvinder kan udtrykke. Sko spiller i den sammenhæng den største rolle, for med de rigtige sko kommer stængerne til at opfattes længere og slankere mens ryggen rankes. Men det er ikke barestiletterne med de helt røde såler, der er efterspurgte i dag, for ligesom hos herrerne har de populære sneaks også fået en renæssance hos kvinderne. De findes i alle former og til alle priser, så du finder ikke sandsynligt en garderobe i dag, der ikke prydes af mindst ét par gode, klassiske sneaks. I dag fylder skoene lige så meget i garderoben som tøjet og smykkerne.