Danmark Danmark (skift)
+1.090.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 39 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadriller Havaianas  ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas  ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas  ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas  ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas  ORIGINE PRINT CLASSICA II
Havaianas

Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II

229,00 DKK

Køb Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II fra Havaianas online, så du på den måde kan helt undgå at skulle i en fysisk forhandler, og bare sid i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du skal skynde dig - for netop denne model i Blå er ekstrem efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis man misser det.

  • Produktnavn: Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
  • Brand: Havaianas
  • Køn:
  • Findes i størrelserne: 44
  • Type:
  • Farve: Blå
  • Butik: Spartoo
Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at få muligheden for at vise dig om Havaianas Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II .

Du kan aldrig vide om Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II fra Havaianas senere ender på tilbud, fx til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man overhovedet vente - for du ender bare med Havaianas i en helt anden farve, mønster eller model? Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende galt, da det er et krav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for retur, så du kan bare returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden. Er du virkelig smart, kan man tilmelde dig deres nyhedsbrev. For her kan du være rigtig heldig og få en rabatkode for sit allerførste køb på 10 til femten% - eller måske mere.

Ender du med at bestille Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne høre vores besøgenes feedback. Spartoo har meget imponerende bedømmelser diverse steder fx på Trustpilot, Google og Facebook, med levering inden for meget få dage - og du kan tracke din ordre fra Spartoo og til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde Havaianas her på Spartoo der er forhandler af stort set alle de populære produkter?

Selvom Spartoo nok ikke er kendt som den ledende indenfor økologisk fashion, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er i den grad et emne de tænker over. Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II bliver produceret i super smart materiale. Havaianas er meget kendt for deres høje kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om . Selvom det ikke er sæsonen for Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II (og slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Hvornår du skal gå med espadrillos

Man må sige der er et specielt bånd mellem kvinder og sko. Ligesom eksklusivt tøj og glitrende smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en vældig forskel, når du skal opnå det rigtige look. Gennem årerne har kvinders fødder været et billede på sensualitet. I det nittende århundrede var de store krinoliner designet for at , at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var synet af hendes fødder i datidens stramme knapstøvler altid blevet forbundet med noget meget erotisk.

Til trods for at fødderne på alle måder er mere synlige i nutiden, er de endnu en vigtig del af den femininitet kvinder kan udstråle. Sko spiller netop her den største rolle, for med de rigtige sko kommer benene til at opfattes længere og mere slanke mens holdningen bliver mere oprejst.

Men det er ikke barehælene med de røde såler, der er efterspurgte i disse tider, for ligesom blandt fyrerne har de helt klassiske kondisko også fået en renæssance hos kvinderne. De findes i alverdens farver og i alverdens prisklasser, så du finder ikke sandsynligt en lejlighed i dag, der ikke prydes af mindst nogle par klassiske kondisko. For os fylder skoene lige så meget i modebilledet som smykkerne og tøjet.