Danmark Danmark (skift)
+1.102.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
Havaianas

Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II

229,00 DKK

Du kan nu købe Havaianas Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II hos Spartoo her & bare være i stilhed uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

 • Produkt: Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II
 • Brand: Havaianas
 • Produceret til:
 • Findes i størrelserne: 46
 • Kategori:
 • Findes i farverne: Blå
 • Find den hos: Spartoo

Du bør ikke vente længe, for netop farven Blå i denne model er virkelig efterspurgt, og specielt for de normale størrelser. Så køb så længe de er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du går glip af det.

Beskrivelse

I dag kan man finde fra Havaianas for 229,00 DKK - en god udsalgspris må man jo nok sige. For vi er imponerede over Havaianas især når vi taler om . For når det kommer til Havaianas må man sige de er med på moden - i hvert fald når det gælder . Uanset om du vil benytte Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II til en fest eller hverdagsbrug - så er det muligt. Hvis man ikke har travlt kan du i stedet vente lidt og købe når Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II er på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at købe på nettet, med levering til døren - til kun DKK229,00. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk. Hvis Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan du med garanti bestille noget andet som vil falde i din smag. Spartoo har et stort udvalg af og Havaianas, så, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter nogle fede Blå Havaianas til så bør du ikke lede mere. Og husk at dele Espadriller Havaianas ORIGINE PRINT CLASSICA II med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Og glem ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om espadrillos

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres sko. Ligesom lækkert tøj og skinnende smykker kan de perfekte sko gøre en kæmpe forskel, når du skal finde det helt gennemførte udseende. I tidernes løb har kvindefødder altid været omgærdet af mystik. I 1800 og frem var kvindernes store underdele blevet designet for skabe en illusion af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og præcis derfor var et glimt af hendes fødder i datidens støvler altid forbundet med stor erotik.

På trods af at fødderne på alle måder er blevet en del mere synlige i dag, er de stadig en stor del af den seksualitet kvinder kan give udtryk for. Sko spiller netop i denne sammenhæng den største rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer stængerne til at opfattes endnu længere og mere slanke mens kroppen bliver mere oprejst.

Det er ikke kunstiletterne med de helt røde såler, som er populære i dag, for ligesom hos herrerne har de populære kondisko også fået plads hos kvinderne. De findes nemlig i alverdens regnbuens farver og i alverdens prisklasser, så man finder ikke en skosamling i dag, der ikke viser mindst et par klassiske, moderne sneakers.

For os tæller skoene i ligeså høj grad i gadebilledet som tøjet og accessories.