+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadriller Maiett ASANOHA
Espadriller Maiett ASANOHA
Espadriller Maiett ASANOHA
Espadriller Maiett ASANOHA
Espadriller Maiett ASANOHA
Maiett

Espadriller Maiett ASANOHA

257,00 DKK 429,00 DKK -40%

Du kan købe Maiett Espadriller Maiett ASANOHA online hos Spartoo her & stille og roligt sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

 • Produkt: Espadriller Maiett ASANOHA
 • Brand-navn: Maiett
 • Produceret til:
 • Størrelse: 41
 • Type:
 • Findes i farverne: Hvid
 • Butik: Spartoo

Du burde skynde dig - for netop farven Hvid og denne model er meget populær, gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis man misser det.

Beskrivelse

Lige nu kan man købe Hvid fra Maiett for kun 257,00 DKK - en god produktpris må man nok sige. For vi på Pashion er glade for Maiett, og ikke kun når der tales om . For når det kommer til Maiett må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder . Og uanset om du skal bruge Espadriller Maiett ASANOHA til hverdag eller til fest - så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne du i stedet vente og købe når Espadriller Maiett ASANOHA er på tilbud/udsalg, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente - for lige nu er det nemt at bestille på internettet og leveret til din dør, for kun 257,00 DKK. En rigtig fair synes vi.

Hvis Espadriller Maiett ASANOHA ikke er i den korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl finde noget andet som falder i din smag. Spartoo har et stort udvalg af og Maiett - så, du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du også kigger efter de moderne Hvid Maiett til , så bør du ikke undersøge længere. Husk at dele det med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Læs mere om espadrillos

Man må sige der er et specielt bånd mellem kvinder og deres sko. Ligesom moderigtigt tøj og fantastiske smykker kan de hel rigtige hæle gøre en overraskende stor forskel, når du skal opnå det gennemførte look. I årenes løb har de kvindelige fødder været omgærdet af mystik. I attenhundredetallet var kvindernes underdele designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler forbundet med stor erotik.

Selv om fødderne på flere måder end en er en del mere synlige i vores tid, er de endnu en kæmpe del af den femininitet damer kan udtrykke. Sko spiller netop her den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige hæle kommer benene til at opfattes endnu længere og slankere mens ryggen bliver mere oprejst.

Dog er det ikke bareskoene med de røde såler, som er efterspurgte i dag, for ligesom blandt drengene har de kendte kondier også fået plads hos damerne. De findes nemlig i alle modeller og for alverdens pengepunge, så du finder sandsynligvis ikke en garderobe i dag, der ikke har mindst et par sneakers til hverdag. Nu tæller skoene i ligeså høj grad i gadebilledet som smykkerne og tøjet.