Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi
Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi
Billi Bi

Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi
  • Brand: Billi Bi
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Espadrillos med kilehæl
  • Findes i farverne: BLACK ELAS. 700, NUDE ELAST. 778, GREEN ELAST.776
  • Forhandler: Boozt

Køb Billi Bi Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi espadrillos med kilehæl så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis du misser det. Men du burde skynde dig - for lige denne model i BLACK ELAS. 700, NUDE ELAST. 778, GREEN ELAST.776 er ekstrem efterspurgt - og specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du købe i online shoppen, så du kan helt slippe for at bevæge dig i en butik. På den måde kan man købe i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du finde BLACK ELAS. 700, NUDE ELAST. 778, GREEN ELAST.776 Billi Bi espadrillos med kilehæl til dame til kun 699,00 kr. - en rigtig god købspris kan man i den grad sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad glade for Billi Bi specielt når man taler om espadrillos med kilehæl. For Billi Bi er de med på moden - specielt når det gælder dame. Og uanset om du skal bruge Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi til hverdag eller til fest - så er det i den grad muligt.

Hvis man har god tid kan du vente og bestille når Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi er på udsalg fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille på nettet, leveret til døren - for kun 699,00,-. En meget god synes vi hos Pashion.dk. Hvis Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi ikke er i den helt rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af espadrillos med kilehæl fra Billi Bi, så, du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du kigger efter de lækre BLACK ELAS. 700, NUDE ELAST. 778, GREEN ELAST.776 Billi Bi espadrillos med kilehæl til dame så behøver du ikke researche mere. Husk nu at dele Espadrilles 2667 Espadrillos Med Hæl Sandal Grøn Billi Bi med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største forretninger online kan man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet ligger i Malmø, er onlineforretningen startet op af to danske mænd. Lederen på toppen i dag er da også svensker som bor i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver fri adgang til fra de fleste de populære mærker på markedet uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så ofte som man ville ønske det. På samme tid vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem som bor midt i de allerstørste modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj til damerne, men også til mænd og børn så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe en gang porto. Denne verdens aller største online modebutikker er fulde af mærker og har altid mega store udsalgskategorier. Både mænd og damer har fundet glæden ved at købe ind på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt det man står og mangler, når du scroller gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i Billi Bi

Søren og Evelyn Friis påbegyndte i 1936 at producere sko til børn. Efter et par år ekspanderede Friis-parret, og de begyndte derfor også med at fremstille sko til kvinder. Det endte med at blive en stor succes, og det er det design, skomærket er kendt for i dag. Kreativ udfoldelse, imponerende produktkvalitet og veludført arbejde har været familien Friis’ varemærke, og det udmærker også brandet nutidigt.

I dag er firmaet ejet af søn og sønnesøn af Evelyn og Søren Friis - Carl og Carsten Friis. Carl har oftest sluttet sig til sine forældre på fabrikken, og som ung mand rejste han til skomodens højborg Italien for at nærstudere produktion af sko. Han fik ros i den modepresse, så det danske brand har solide toner af italiensk designmode i fin kvalitet. Brandet er egentlig et undermærke til det faktiske brand Fransi. I dag er mærket dog et af de mest solide brands i den danske og skandinavisk modeindustri. Brandet laver sko med tanke på det nutidige, det edgy og det ungdommelige. Skogiganten fokuserer på hele tiden at nyfortolke deres brand, så man ustandseligt erhverver sidste mode, når man køber sko fra Billi Bi.

Nu forhandler mærket alt inden for fodtøj. Brandet designer sko af bedste kvalitet. Mærket leverer støvletter, høje sko sandaler, loafers, forede sneakers og accessories såsom nylonstrømper, muleposer samt skoimprægnering. Man kan få skomærket i adskillige danske, men også i udenlandske forretninger - både digitalt og analogt. Det kan man, fordi du får kvalitetssko for valutaen.

Den overlegne tradition for skomageri, der bor i familien, udvikles. Og familien Friis fortsætter med at overraske andre.


Hvornår du skal gå med espadrillos med kilehæl

Man må sige der er noget helt specielt ved piger og deres dyrebare sko. På højde med lækkert tøj og skinnende smykker kan de helt rigtige sko gøre en kæmpe forskel, når du skal lave det helt gennemførte look.

Længe tilbage har kvindefødder altid været et billede på mystik. I det 19. århundrede var de kvindelige dragters underdele blevet designet for skabe en illusion af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var synet af hendes fødder i datidens knapstøvler altid forbundet med stor sensualitet.

Selv om fødderne i mange henseender er blevet en del mere synlige i nutiden, er de stadig en essentiel del af den kvindelighed damer kan vise. Sko spiller netop i denne sammenhæng den vigtigste rolle, for med de helt rigtige sko kommer benene til at opfattes længere og slankere mens kroppen rankes.

Det er dog ikke barehælene med de røde såler, som er populære nu, for ligesom blandt herrerne har de helt klassiske kondisko også fået plads hos damerne. De findes nemlig i alverdens farver og i alle prislag, så man finder sandsynligvis ikke en skosamling i dag, der ikke prydes af mindst nogle par sneakers til hverdag. I dag fylder skoene lige så meget i gadebilledet som tøjet og accessories.