Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi
Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi
Billi Bi

Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi fra Billi Bi hos Boozt her & dermed sidde for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi
  • Brand-navn: Billi Bi
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Espadrillos med kilehæl
  • Farve: YELLOW 1795 SUEDE 56, COGNAC MONTERREY CROCO 25
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør skynde dig - lige netop denne model og farve er rigtig populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Er du også på jagt efter at bestille de trendy Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi espadrillos med kilehæl fra Billi Bi til dame i YELLOW 1795 SUEDE 56, COGNAC MONTERREY CROCO 25, så er du nemlig kommet til det helt rette sted. For netop på www.pashion.dk er vi ekstremt glade for netop espadrillos med kilehæl så længe de er udviklet af Billi Bi. Billi Bi er kendt for deres trendy design af espadrillos med kilehæl, og Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi er ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi ved alle slags anledninger, uanset om det er til fest eller hverdag. Netop nu kan de findes til kun DKK799,00, der kan siges er en virkelig konkurrencedygtig pris. Husk du ikke kan vente alt for længe. For prisen kan kun gælde så længe lager haves.

Men man kan selvfølgelig at gamble og vente og tro på bedre priser på udsalg senere til fx januar, til sommerudsalg, eller fx til black friday, til cyber monday, eller til outlet/lagersalg. En af de store fordele i netop dette tilfælde er at produkterne kan bestilles i onlineshoppen. Og netop sådan kan du undlade at tage ned og besøge en normal butik der sælger mode. Men man kan uden tvivl finde det som man er på udkig efter hos Boozt - for de har et imponerende stort udvalg af espadrillos med kilehæl fra Billi Bi i YELLOW 1795 SUEDE 56, COGNAC MONTERREY CROCO 25 til dame. Og netop Boozt er kendt for sko, accessories og mode med hurtig leveringstid, fornuftige priser på levering, stort sortiment i alle farver og modeller. Nu må du ikke glemme at stemme af Billi Bi Espadrilles 4332 Espadrillos Med Hæl Sandal Gul Billi Bi espadrillos med kilehæl lige her på siden. Og du må slet ikke glemme at følge os på vores sociale medie sider via Pinterest, Instagram og Facebook.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto ved køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største online webshops er et ægte nordisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø er onlineforretningen foundet af to danske mænd. Direktøren i dag er også svensker med adresse i København så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de populære mærker på markedet uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder fordi mange mennesker har travle hverdage som gør det svært at komme ud og gå på shopping så ofte som vi gerne ville. Samtidig vil de fleste have den samme shopping-mulighed som dem der har adresse i midste af de helt store modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt.com har ikke udelukkende mode til damer, men også til herrerne og børn, så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale en portion levering. Verdens helt store online modebutikker bugner af mærker og har også altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både mænd og kvinder har fundet ud af fordelene ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde tæt på alt du står og mangler, når du scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Om Billi Bi

Familien Friis påbegyndte i 1936 at lave sko til børn. Efter et par år ekstenderede Friis-parret, og de påbegyndte derfor med at forme fodtøj til piger. Fremstillingen endte med at blive en enorm optur, og det er det design, brandet er anerkendt for i dag. Kreativ udfoldelse, imponerende kvalitet og veludført håndværk har altid været familien Friis’ varemærke, og det kendetegner også brandet den dag i dag.

I dag er skogiganten ejet af søn og barnebarn af Søren Og Evelyn Friis - Carl og Carsten Friis. Sønnen Carl har oftest sluttet sig til forældrene på skofabrikken, og som ung mand tog han til skomodens højborg Italien for at nærstudere produktion af sko. Carl fik ros i den italienske modetabloid, så Billi Bi har stærke noter af italiensk designmode i exceptionel kvalitet. Det danske skomærke er faktisk et subbrand til det faktiske hovedbrand Fransi. I dag er skobrandet dog et af de mest fremtrædende skobrands i dansk og skandinavisk skoindustri. Billi Bi producerer sko med tanke på det populære, det edgy og det ungdommelige. Brandet forsøger hele tiden at nyfortolke deres brand, så man altid erhverver sidste tendens, hvis man anskaffer fodtøj fra Billi Bi.

Den dag i dag distribuerer brandet alt inden for fodtøj. Billi Bi fremstiller sko af allerhøjeste kvalitet. Brandet forhandler ankelstøvler, stilletter sandaler, flade sko, slip-ons og tilbehør som sokker, indkøbsnet og skoimprægnering. Du kan købe mærket i flere danske, men i udenlandske shops - både på internettet og analogt. Det kan du, fordi du erhverver sko i højeste kvalitet for pengene. Den stærke skotradition, der bor i familien, udvikles. Og familien fortsætter med at glæde andre.


Hvorfor du skal investere i espadrillos med kilehæl

Der er noget helt specielt ved kvinder og deres sko. På højde med lækkert tøj og smukke smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal kreere det helt rigtige look. I årenes løb har kvindefødder været et billede på mystik. I det 19. århundrede var de store krinoliner blevet designet for give udtryk for, at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler altid blevet forbundet med sensualitet. Til trods for at fødderne på alle måder er langt mere synlige i vores tid, er de endnu en kæmpe del af den seksualitet damer kan udtrykke. Sko spiller i den sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige hæle kommer benene til at synes endnu længere og mere slanke mens hele kroppen bliver mere oprejst.

Det er dog mere endstiletterne med røde såler, som er moderne i disse tider, for ligesom blandt fyrerne har de populære sneaks også fået en reprise hos damerne. De findes nemlig i alverdens nuancer og for alverdens pengepunge, så du finder sandsynligvis ikke en skoreol i dag, der ikke har mindst et par klassiske, moderne sneakers. Nu tæller skoene i ligeså høj grad i garderoben som tøjet og accessories.