Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Essential Tote Shopper Taske Sort Royal RepubliQ
Essential Tote Shopper Taske Sort Royal RepubliQ
Royal RepubliQ

Essential Tote Shopper Taske Sort Royal RepubliQ

1.600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Royal RepubliQ Essential Tote i onlineshoppen, så du på den måde kan helt slippe for at gå i en normal butik, og bare sid i ro og mag uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren. Men du burde skulle ikke være for langsom - for lige netop denne model og farve er virkelig eftertragtet, og specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så mega irriterende hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: Essential Tote
  • Mærke: Royal RepubliQ
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Shopper tasker
  • Findes i farverne: Brun
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte af, at få mulighed for at fortælle dig om Royal RepubliQ Essential Tote . Man kan aldrig vide om Essential Tote fra Royal RepubliQ en anden dag ender på tilbud - for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man vente - for man ender med shopper tasker fra Royal RepubliQ i en helt anden farve, mønster eller model? Med intet mindre end to garanti kan det aldrig ende galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for returnering så du kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide farven/modellen på i lyset derhjemme. Er du klog kan man overveje at melde dig til deres medlemsklub. For der kan man være rigtig heldig og modtage en kuponkode ved sin første bestilling på helt op mod 10 til femten procent - måske mere.

Ender du med at købe Essential Tote må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores service. Vi hører derfor gerne din bedømmelse. Boozt har rigtig imponerende anmeldelser rundt omkring herunder på Facebook, Trustpilot og Google og leverer indenfor få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt og til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan købe shopper tasker fra Royal RepubliQ her hos Boozt - som forhandler alle de kendte produkter?

Selv om Boozt nok ikke er husket som den ledende når det kommer til bæredygtig mode, så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. Det er nemlig et emne de går op i. Essential Tote bliver produceret i et behageligt materiale. Royal RepubliQ er også kendt af mange for netop deres kvalitet, og måske specielt når det omhandler shopper tasker. Og selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Essential Tote (og slet ikke i Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Den store butikker online må man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. Til trods for at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er webshoppen grundlagt af 2 danske drenge. Direktøren på dette tidspunkt er også en svensker med adresse i København så man kan sige han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest moderne mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder fordi rigtig mange har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville. Ydermere vil de fleste nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som de som har adresse midt i de største modemetropoler på jordkloden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt har ikke alene sko og modetøj til kvinderne, men også masser til mændene og drenge og piger, så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale en portion porto. Verdens store online modebutikker er fyldt med varer og har nærmest altid kæmpe store udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det så man kan finde i omegnen af alt det du tænker på når du bladrer gennem siderne med sko accessories og modetøj.