Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Eton Beige Linen Pocket Square
Eton Beige Linen Pocket Square
Eton Beige Linen Pocket Square
Eton

Eton Beige Linen Pocket Square

399,00 DKK Gratis fragt

Du kan nu købe Eton Beige Linen Pocket Square fra Eton her og arbejde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Eton Beige Linen Pocket Square
  • Brand: Eton
  • Produceret til:
  • Størrelse: One size/280
  • Type:
  • Farve: Hvid
  • Butik: Eton

Du burde ikke vente længe - for lige denne model i Hvid er yderst efterspurgt - og specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at få mulighed for at vise dig om Eton Beige Linen Pocket Square fra Eton . Man kan aldrig vide om Eton Eton Beige Linen Pocket Square på et tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man virkelig vente - for man ender med fra Eton i en anden farve, mønster eller model?

Når der gives hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende helt galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for retur, så du kan altid sende retur produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke kan lide farven på i lyset derhjemme.

Er man rigtig klog kan man tilmelde dig Eton’s mail-liste. For der kan man være heldig og modtage en rabatkode for din aller første bestilling på hele 10-femten procent - måske mere. Hvis du ender med at købe Eton Beige Linen Pocket Square må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi hører meget gerne vores brugeres feedback. Eton har rigtig flotte bedømmelser mange steder herunder på Facebook, Trustpilot og Google, med levering indenfor få dage, og du kan tracke ordren fra Eton til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan købe Eton her hos Eton som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Men selv om Eton nok ikke er husket som den førende inden for bæredygtigt modetøj - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. For det er i den grad et emne de bekymrer sig om. Eton Beige Linen Pocket Square bliver lavet i et virkelig behageligt materiale. Eton er kendt af mange for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det drejer sig om . Og selvom det måske ikke er sæsonen for Eton Beige Linen Pocket Square (og slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Om farven Hvid

Farven hvid er en solid base i enhver mands tøjskab – helt særligt er den hvide skjorte især en genstand, der passer godt til alle anledninger på manden. Hvid symboliserer en særlig elegance som mange mænd drager fordel af, når de peppes lidt op. Farven er lig med samme type enkelhed, som farven hvid står for hos den feminine modpart, dog uden de engleagtige associationer. I skandinavisk stil er hvid en fremtrædende tone, der både har sin plads blandt design i hjemmet, men også når snakken går på tøjstil til mænd. Basic hvide t-shirts uden print er helt uundværlig om sommeren især, når man kan droppe overtøjet og indtage græsplænen. Og selvom græs og nyvasket hvidt tøj er en farlig cocktail, går man gerne den ekstra mil for den oplevelse. En hvid t-shirt fungerer specielt fornuftigt til sommerbrun hud, som den evner at fremhæve på optimal facon. Har du været på en farvegivende sommerferie? Husk altså de neutralt lyse t-shirts, hvis dine mange timer i solen ikke skal gå fortabt.

Fordi netop farven hvid er en rigtig god farve til at accentuere mere tydelige nuancer. Farven hvid opfattes af de fleste som en basic farve, som arbejder rigtig godt i samspil med for eksempel din brune hudfarve og lyseblå. Farven kan dog også bruges til langt de fleste andre nuancer, da farven hvid ikke kommanderer, men derimod nedtoner din stil en smule. Har du altså en meget stærk farve, der måske er lige lidt for stærk til din smag, kan du altså styre dit tøj ned med en t-shirt i hvid eller andet hvidt tilbehør.