Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square
Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square
Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square
Eton

Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square

399,00 DKK Gratis fragt
  • Modelnavn: Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square
  • Mærke: Eton
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: One size/3
  • Type: Lommetørklæder
  • Farve: Grå
  • Shop: Eton

Du må hellere skynde dig at købe Eton Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square lommetørklæder mens der stadig er på lager. Det ville være så øv hvis du går glip af det. Du bør ikke vente for længe - for lige denne model i Grå er yderst efterspurgt, og specielt for de mest normale størrelser. For nu kan du nemlig købe i online shoppen, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man lede helt for dig selv uden at skynde dig i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man købe Eton lommetørklæder til kun DKK 399,00 - en flot produktpris må vi virkelige sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad fans af Eton, specielt når man taler om lommetørklæder. Eton er de altid med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Og uanset om du skal bruge Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square til hverdag eller til fest, så er det uden tvivl muligt.

Har man god tid kunne du vente lidt i stedet, og bestille når Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square var på udsalg/tilbud, fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det så nemt at købe på nettet, med levering til døren, for kun 399,00DKK. En rigtig fornuftig må man sige. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan man helt sikkert finde en anden ting som falder i din smag. Eton har et ganske stort udvalg af lommetørklæder og Eton - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også kigger efter lækre Grå lommetørklæder fra Eton, så behøver du ikke researche længere. Og husk at dele Eton Ice Cream Flamingo Pocket Square med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Om farven Grå

Når man ser farver, har grå typisk været en smule overset. Farven er ikke så levende, men hvad mange egentligt ikke ved, er at den til gengæld kreerer et fabelagtigt grundlag for et klassisk, stilrent antræk. Den grå farve er allround, og kan sammen med den sorte farve eller den hvide farve give dig et moderne, modent udseende. Farven grå er helt tidsløs. Det er slet ikke uden nogen grund, at en masse herretøj såsom habitter produceres af en nydelig farve som grå. Sammen med en dekoreret skjorte i en sprudlende nuance fås en gennemført blanding af stilrenhed, hvor man undgår at fremstå for kedelig.

Hvordan kan du så sørge for at få inkorporeret denne passende farve i garderoben? En grå trenchcoat vil altid hjælpe med at danne kohæsion og kan navnligt hjælpe med at koordinere et normalt farveglad look. En grå striktrøje tilføjer et bekvemt element til enhver stil. Man bør eje en gråfarvet t-shirt i hængende i skabet, da den er god til at smide inden under enhver type skjorte, sweater for eksempel På trods af at adskillige vil mene, at den grå farve er en passende farve til vinter, er farven grå god hele året rundt. Grå chinos er den helt perfekte base for en lidt vildere top eller en skjorte til sommer. Og nogle grå shorts er også en mulighed, når de kombineres med enten en rolig eller lidt vibrant top. Er man til hatte, er en blød grå hue også god til mange overgangsfrakker. Hvornår er det passende at bære farven grå? I forhold til happenings er en grå farve virkelig alsidig - ligegyldigt om du er på vej til at fejre eller arbejde ihærdigt.

Dog er der steps, man kan følge for at sikre, klunset fungerer til enhver begivenhed. Hvis der er tale om en begivenhed såsom fødselsdag, vil det være nydeligt at have en farvet eller stormønstret top under den gråfarvede frakker, habitjakke eller de grå chinos. Befinder i professionelle omgivelser, vil en enkel skjorte give et professionelt look. Hvis du gerne vil at bære det flotte grå suit til en bryllupsfest, kan skjorten være afhængig af, hvor formelt brylluppet er. I dette tilfælde vil det være en god idé at spørge om, hvad dresscoden er, således det er muligt at træffe et valg mellem den hvide eller farverige skjorte.