+873.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte
Everneed

Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte

99,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Everneed Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte bælter i online shoppen og bare sidde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Navn: Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte
  • Mærke: Everneed
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Bælter
  • Farve: Brun
  • Shop: Miinto

Du burde ikke vente længe, for lige netop denne model i Brun er rigtig eftertragtet, og dette gælder specielt for de gængse størrelser. Køb så længe de er på lager, det ville være så trist hvis du misser det.

Beskrivelse

Netop nu kan du finde bælter fra Everneed til DKK99,00 - en flot udsalgspris kan man jo nok sige. For vi på Pashion er nemlig fans af Everneed specielt når man taler om bælter. Everneed må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til dame. Hvad enten du vil benytte Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte til hverdagsbrug eller fest - så er det i den grad muligt. Hvis du har god tid kunne du i stedet vente, og bestille når Everneed Shelby Stribet Hårklemme Latte er på tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente, for netop nu er det nemt at bestille på nettet, leveret til døren - for kun DKK 99,00. En meget god synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den rigtige farve/størrelse kan du med garanti bestille en anden ting der vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af både bælter og Everneed - så fortvivl ikke - du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter fancy Brun bælter fra Everneed så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Miinto
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på www. Forretningen tog sin begyndelse i Norden og firmaet fik fodfæste i totusindogni og Miinto kan i dag prale af at have omkring 7 lande i Europa præsenteret på hjemmesiden. Den ting, der separerer virksomheden fra konkurrerende webbaserede online platforme er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, som selv er lagerførende og køber varer fra en række mærker. Det er i stedet for en omfattende e-commerce platform for fysiske forretninger, som gerne vil udbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt tror at en alenestående online shop er en egentlig mulighed. Hvis du shopper i shoppen er det såfremdeles ikke en enkelt fælles online shop du køber hos, men i stedet for en masse selvstændige forhandlere, der uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de ordrer som kommer ind, pakke bestillingen og få dem afsendt til kunder i landet over.

Det giver en fantastisk webshop for dig, som ønsker at kunne at shoppe lokalt, men desuden gerne vil chancen for at opleve, hvad hele verden kan lokke med. Du kan let selv beslutte, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto udbydes alt indenfor herremode, mode til damer, børnemode, sportsudstyr, beauty og bolig. Der findes altså noget for langt de fleste – og du kan med garanti også have held med at finde den ting, du mangler!