Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Faisa Blazer
Custommade

Faisa Blazer

1.710,74 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Faisa Blazer fra Custommade i denne onlineshop, så du kan undgå at bevæge dig i en fysisk butik - og sid i ro og mag uden at skulle skynde dig hos forhandleren. Du skal skynde dig - for netop farven Brun og denne model er ekstrem efterspurgt, og dette gælder specielt for de populære størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega øv hvis man går glip af det.

  • Model: Faisa Blazer
  • Mærke: Custommade
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Blazere
  • Findes i farverne: Brun
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte over, at få mulighed for at vise dig om Custommade Faisa Blazer blazere . Du ved ikke om Faisa Blazer fra Custommade senere ender på tilbud - for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Tør man overhovedet vente - for man ender bare med blazere fra Custommade i en helt anden farve, model eller mønster?

Når der gives hele 2 garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum 14 dage med mulighed for returnering, så du kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret/farven på. Hvis man er virkelig klog, kan man overveje at melde dig til Miinto’s mailingliste. For der kan man måske være heldig og få en rabat til din første bestilling på hele ti til 15% - måske mere. Ender du med at købe Faisa Blazer må du huske at dele oplevelsen på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes oplevelser med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have vores besøgenes bedømmelse. Miinto har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot, med levering inden for få dage, og du kan følge ordren fra Miinto og til døren. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde blazere fra Custommade her hos Miinto - der er forhandler af stort set alle de mest populære produkter?

Selv om Miinto måske ikke er kendt som den førende når det kommer til bæredygtige materialer - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er i den grad noget de tænker over.

Faisa Blazer bliver lavet i virkelig behageligt materiale. Custommade er også kendt af flere for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om blazere. Men selv om det ikke er sæsonen for Faisa Blazer (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at købe tøj online. Miinto tog sit udspring i Norden og virksomheden startede i 2009 og virksomheden kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af syv Europalande vist med deres varer på hjemmesiden. Den ting, som adskiller virksomheden fra andre webbaserede webshops er, at den stik mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv har lager og tager varer ind fra planlagte mærker. Det er faktisk en stor online platform for fysiske butikker, der godt vil sælge deres sortiment, men ikke helt tænker at en enestående netbutik er optimalt. Hvis du handler på Miinto er det såfremdeles ikke en enkelt fælles webshop du betaler til, men i stedet en buket selvstændige forretninger, som individuelt har ansvaret for at holde orden på de ordrer som tikker ind, pakke de bestilte varer og afsende dem til kunder i landet over.

Det giver en fantastisk butik for de, som gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men samtidig drømmer om at have chancen for at se, hvad verden kan lokke med. Du kan nemt selv bestemme, om du vil søge på en helt bestemt vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på location.

Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, damemode, tøj til børn, sport, skønhed og alt til huset. Der er altså noget for de fleste – og man kan sikkert også opdage den ting, I er på udkig efter!


Hvornår du skal gå med blazere

Der er ingen tvivl om det faktum at kvindemoden er det, der i løbet af årene er blevet langt mere evident på markedet. På trods af moden til mænd er kommet langt i de sidste år, så optager dametøj endnu meget oftere på modeugernes runways og i butikkerne.

Trenden afgøres åbningsvis af verdens talrige modeguruer, idet de viser sæsonens styles frem, men ind imellem er der også det, der går under navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, der menes og den styres af de nævnte modeguruer, som er ganske gennemsnitlige personer med forståelse for mode. Blandt damer ses der ikke udelukkende én stil, men derimod en vifte forskellige, der alle er målrettet mod sit individuelle segment af mulige kundegrupper. Og netop eftersom der ses så mærkbar forskel på, hvad som fremhæver den kvindelige krop i mange forskellige aldre, så er der også stor forskel på, hvad der er trendy i de mange aldre. Ens for alle er på den anden side gang på gang både nuancer, snit og styling, som er overordnet fremherskende mens andre er langt mere skabt af designteamet som har designet det eller kvinderne, de er lavet for. Nu er tøj til kvinder delt i 2 mærkbart forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de helt almindelige kæder som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere kommer de mere prominente brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her finder vi mærker som Marc Jacobs og Gucci.

Langt de fleste piger blander de to modeklasser på kryds og tværs og skaber på den måde en individuel style, der er lavet af tidens trends, men stylet som en del af den unikke garderobe. Efter internethandlen er blevet mere udbredt, kan vi nu ikke kun købe mode i de fysiske butikker, men også på internettet, hvilket betyder, at man har alle mærker liggende for fingerspidserne. Hvilket åbner en uendelig mulighed for at bruge de nærværende styles inden for mode for at lave en personlig garderobe.