Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot
Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot
Gina Tricot

Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot
  • Mærke: Gina Tricot
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Kortærmede skjorter
  • Farve: Birch (1962), Plaza taupe (1761), Sea turtle (5993)
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot fra Gina Tricot mens de stadig er på lager. Det ville være så mega øv hvis man går glip af det. Men du bør ikke være for langsom - lige netop denne model i Birch (1962), Plaza taupe (1761), Sea turtle (5993) er rigtig eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er normale. For du kan nu købe i webshoppen, så du kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en fysisk butik. Og på den måde kan man lede helt for dig selv uden stress hos forhandleren.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om Gina Tricot Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot kortærmede skjorter .

Man kan aldrig vide om Gina Tricot Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot på et senere tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man vente, for du ender bare med Gina Tricot kortærmede skjorter i en helt anden model, farve eller mønster? Når man som Boozt giver hele to garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dages returret så du kan til hver en tid sende retur Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide modellen/mønsteret i lyset derhjemme. Er du rigtig klog kan du melde dig til deres medlemsklub. Her kan man måske være heldig og få en rabatkode for din allerførste bestilling på helt op til 10 til femten% - eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have vores besøgenes ris og ros. Boozt har rigtig gode bedømmelser diverse steder, blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook og levering på få dage - og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når du kan købe kortærmede skjorter fra Gina Tricot lige her hos Boozt, som forhandler stort set alle de mest populære produkter? Og selvom Boozt måske ikke er kendt som den førende inden for økologisk mode - så betyder det ikke de ikke tænker over det. Det er noget de går op i.

Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot bliver lavet i rigtig lækkert materiale. Gina Tricot er kendt af flere for deres lækre kvalitet - måske specielt når det omhandler kortærmede skjorter. Selvom det måske ikke er sæson for Fiona Shirt Kortærmet Skjorte Grøn Gina Tricot (og slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen opstartet af to danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København så man kan sige han kører historien videre.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest efterspurgte mærker i dag uden man er nødt til at bevæge dig udenfor.

Online shopping er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi vi har travle hverdage, der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne ville. Samtidig vil de fleste gerne have den samme adgang til mode, som de der bor i midste af de aller største modemetropoler i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke kun accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også masser til mænd og børn, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe en gang porto. Verdens helt store webshops er fyldt med varer og har altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både herrer og damer har allerede opdaget det smarte ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt hvad man ønsker når man scroller gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Mere om Gina Tricot

Det svenske mærke, Gina Tricot, er nu kendt over hele verden og mest berømt for dets smukke og moderigtige items til gunstige priser. I nittensyvoghalvfems, da det hele begyndte, var det en tanke om at lave styles til overkommelige priser for kvindlige købere verden over, som blev grundlaget for Gina Tricot. Drømmen kom til ved køkkenbordet ved Jörgen og Anette Appelquist i staden Borås.

I over 20 år i modebilledet har mærket nu omkring 180 butikker fordelt over Skandinavien og i Tyskland og kan bryste sig af over 1900 fastansatte. Det er et mærke, der har arbejdet sig op til en popularitet sammenfaldende med Hennes og Mauritz samt en vifte af andre elskede prisbevidste mærker, der har taget verden med storm.

Formaet er igennem årene blevet populær for sin lynhurtige produktion, som gør det muligt, at en frisk idé får muligheden for at arbejde sig fra ide til salgbart produkt på omkring to uger. Sådan har de ved at være først med de nyeste trends og de mest fordelagtige priser muligt. I disse dage er det ikke mere Anette og Jörgen Appelquist, som står i spidsen for virksomheden, men i stedet for sønnen, Victor, som sørger for at lede familiens drøm videre og videreudbygge den succes Jörgen og Anette begyndte for omkring 25 år siden.

I kraft af, at han sørger for, at produktionen af varer bibeholdes og priserne forbliver at give en udtalt oplevelse, har den nuværende direktør evnet at opbygge et brand, der ikke bare har kæmpe succes i deres fysiske butikker, men desuden har opnået et salg på nettet, som er bemærkelsesværdig. Hvad fremtiden kommer til at indholde for familien Appelquist er umuligt at vide, men, givet familien opretholder brandets hidtilværende historie, ser det virkelig godt ud for familievirksomheden fra Sverige og forbrugere over hele verden, der køber de smukke designs til tilgængelige priser.


Læs mere om kortærmede skjorter

Der er ikke tvivl om, at damemoden er det, der igennem løbet af årene har været langt mere tydelig i moden. Selv om herremoden er kommet rigtig godt efter det i de sidste år, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på modeugernes runways og i butikkerne. Stilen dikteres som udgangspunkt af verdens forskellige modeguruer, idet de viser årets styles frem, men tillige tilkommer der ligeledes det, som har navnet gademode. Her er det moden på gaden, der menes og den sættes af de omtalte ”trendsættere”, der er helt gennemsnitlige mennesker med stor forståelse for stil. For piger i alle aldre er der ikke blot én style, men massevis af alternative, som hver henvender sig til hver deres segment af eventuelle købere. Netop da der ses så mærkbar forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige krop i de mange forskellige aldre, så findes der også væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange grupper. Ens for alle er ikke desto mindre gang på gang både farver, form og sammensætning, som er universalt brugt imens andre synes mere definerede af dem der har produceret det eller kunderne, de er lavet til. I dag er damemoden delt i to meget forskellige kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de ganske almindelige kæder som blandt andre H&M eller Gina Tricot. Herudover findes de prominente brands i den kostbare ende af prisskalaen, her er blandt andre Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste damer mixer de to modeklasser på kryds og tværs og skaber således en personlig style, der bliver lavet af tidens trends, men sammensat ud fra den individuelle style. Som følge af at nethandel er blevet langt mere udbredt, kan vi i dag ikke udelukkende finde mode i de fysiske forretninger, men også over nettet, hvilket betyder, at vi har hele verden lige for fingerspidserne. Det giver os en uendelig mulighed for at bruge de nutidige modetendenser inden for fashion for at lave en individuel stil.