Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Fjällräven Totepack Backpack
Fjallraven

Fjällräven Totepack Backpack

999,00 DKK Gratis fragt

Køb Fjällräven Totepack Backpack fra Fjallraven hos Miinto her, så du kan undgå at skulle i en fysisk forhandler, og købe helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken. Men du skal ikke være for langsom - for lige denne farve er meget eftertragtet, gælder specielt for de gængse størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: Fjällräven Totepack Backpack
  • Brand: Fjallraven
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Weekendtasker
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

I dag kan du bestille Fjallraven weekendtasker for 999,00 DKK, en god produktpris kan vi virkelige sige. Og vi er nemlig glade for Fjallraven, ikke kun når det kommer til weekendtasker. Fjallraven er de virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Og uanset om man vil bruge Fjällräven Totepack Backpack til hverdagsbrug eller til en fest, så har du muligheden.

Hvis man har god tid kunne du vente, og købe når Fjällräven Totepack Backpack er på udsalg for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille på nettet, med levering til døren - for kun 999,00,-. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion. Er den ikke i den helt korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl bestille noget fra samme brand der vil falde i sin smag. Miinto har et stort udvalg af Fjallraven weekendtasker - så - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter nogle moderigtige Fjallraven weekendtasker så bør du ikke lede mere. Husk nu at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Blå

Farven blå er en yderst populær farve med flere toner og det er der faktisk mange gode grunde til. Det er ikke kun en tone som i sin reneste version næsten ligner sort, men det er ydermere nuancen der giver anledning til mange forskellige udstrålinger.

Blå er nemlig en kold grundfarve der også har en afstressende virkning. Den symboliserer det kreative - men også det intelligente. Vi ser den også andre steder end som en del af moden, men også som en ofte brugt farve på virksomheders logoer i blandt store virksomheder. Derudover er der som altid grund til at farven blå som er en mere af de nuancer vi altid ser i en eller anden form som en essentiel part af moden. Det er en klassisk farve, hvis man skal vælge et lækkert suit men mener at sort vil være lidt pænt. Det er ydermere den oftest valgte farve på den helt klassiske skjorte. Hvis ikke den skal være hvid, så vil lyseblå være den farve, de fleste ynder at vælge hvis der skal vælges en skjorte til hverdag. Kun et sted er der hvor moden er lidt begrænset når det gælder farven blå, hvis det drejer sig om fødderne. Der vil ikke være et udvalg på højde med de mange hyldemeter af brune og sorte hvis det handler om det blå herrefodtøj.

Sneakers findes dog i alverdens regnbuens farver men ud over det, er der ikke mange af lækreblå sko.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 14 dage

Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at købe lækre ting på nettet. Ideen tog sit udspring Her i Skandinavien og virksomheden tog sin begyndelse i totusindogni og konceptet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have omkring syv lande i EU præsenteret som en del af nettet. Den ting, som separerer platformen fra konkurrerende netbaserede webshops er, at det modsat andre ikke er enkelt butik, der selv er lagerførende og tager varer ind fra en række leverandører. Det er helt modsat en samlet online platform for fysiske butikker, som kunne tænke sig vise deres varer, men ikke helt forventer at en alenestående netbutik er en egentlig mulighed.

Når du gør indkøb i shoppen er det altså ikke en enkelt stor butik du køber i, men i stedet en samling selvstændige forhandlere, der hver for sig står for at holde orden på de bestillinger som ruller ind, pakke bestillingen og få dem afsendt til købere i hele DK.

Det er en fantastisk webshop for dem, som gerne have muligheden for at købe lokalt, men desuden ønsker at muligheden for at opleve, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan nemlig selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, dametøj, tøj til børn, sport, skønhed og bolig. Der sælges altså noget for alle – og I kan med stor sandsynlighed også have held med at finde de ting, du mangler!