Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flair Denim 32 Vide Jeans Blå Totême
Flair Denim 32 Vide Jeans Blå Totême
Totême

Flair Denim 32 Vide Jeans Blå Totême

1.650,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Totême Flair Denim Vide Jeans Blå Totême i en webshop & købe for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren.

  • Navn: Flair Denim Vide Jeans Blå Totême
  • Mærke: Totême
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Relaxed fit jeans
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Boozt

Men du burde ikke vente længe - lige netop denne model i Blå er yderst populær - og specielt for de mest normale størrelser. Køb så længe der stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis man misser det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Blå Totême relaxed fit jeans for DKK1.650,00 en flot udsalgspris må man i den grad sige. For vi er fans af Totême ikke kun når det omhandler relaxed fit jeans. Totême er de med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man vil benytte Flair Denim Vide Jeans Blå Totême i hverdagen eller til fest, så har du muligheden. Hvis du har god tid kunne du i stedet vente og bestille når Flair Denim Vide Jeans Blå Totême er på udsalg/tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente, lige nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til din dør, til kun 1.650,00,-. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk.

Hvis Flair Denim Vide Jeans Blå Totême ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan man uden tvivl bestille en anden ting der vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Totême relaxed fit jeans, så bare rolig - du finder noget for dig.

Så hvis du kigger efter smarte Blå Totême relaxed fit jeans så behøver du ikke undersøge mere. Husk nu at dele Flair Denim Vide Jeans Blå Totême med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal købe Flair Denim Vide Jeans Blå Totême i farven Blå

Er du også en kvinde, som har for vane at vælge den sikreste vej, når du skal vælge helt nyt tøj? Så er du ikke den eneste.

Mange holder sig til de allermest helt klassiske farve-nuancer samt enkelte farver og toner, som blå, brun, grå og sort. Det kan der være en god grund til. Tonernes udstråling og det, at de også symboliserer noget rigtig stærkt og kraftfuldt. Farven blå er en tone, der både er et billede på noget stærkt men som også kan forbindes med ro og afslapning. Den helt dybe mørkeblå farve som ligner farven sort, er en dyb og rolig farve når der snakkes om arbejdstøj og pænere tøj. Det er den mest populære blå nuance, der vækker en del af de samme associationer og tanker som sort, fx styrke og kraft.

De lysere toner giver nogle andre associationer for i rigtig mange tilfælde er det en ting vi associerer med ro og afstresning. Det er nuancer der har en meget afslappende virkning og giver os associationer til blå himmel og havet. I dagens mode ser man både de mørke og de lyse blå toner og det er de helt klassiske som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste butik i mange udgaver. Har du noget blåt i garderoben kan du være meget sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

Den store forretninger online kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlinebutikken udviklet af to danske drenge. Lederen på toppen i dag er da også svensker som bor i København, så man kan sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de mest populære mærker i modebilledet uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så tit som man ville ønske det. Samtidig ville de fleste nok gives den samme adgang til mode, som dem som er bosat midt i de største modemetropoler på kloden. Det kan vi på Boozt. Boozt tilbyder ikke kun modetøj og sko til damer men også mændene og børn så man kan finde det hele med et klik og nøjes med betale for en portion levering. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med mærker og har stort set altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe ind i webshops og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde stort set alt hvad man drømmer om når du bladrer gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe relaxed fit jeans

Der findes ikke tvivl om, hvorvidt mode til kvinder er den, som gennem tiden er blevet mest synlig i modemagasinerne. Selv om moden til mænd er blevet mere synlig i løbet af de sidste år, så fylder kvindetøj stadig meget mere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Moden sættes oprindeligt af de mange modehuse, mens de fremviser designernes trends frem, men ind imellem findes der ligeledes det, der har navnet street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, som menes og stilen her sættes af de såkaldte modemoguler, som er helt ordinære mennesker med forståelse for stil. Hos kvinder findes der ikke blot én style, men derimod en række alternative, der hver især er målrettet mod hver sit målgruppesegment af fremtidige kundegrupper. Og idet der ses så markant forskel på, hvilke modeller som passer til kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så er der derudover markant forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange grupper. Fælles for dem alle er ikke desto mindre gang på gang både mønstre, form og styling, der er generelt udbredt mens andre er langt mere definerede af modehuset som står bag eller kunderne, tøjet er fremstillet til. Nu er tøj til damer delt i to meget ulig kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almene modeforhandlere som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere tilkommer de prominente brands i den dyre ende af skalaen, her finder vi modehuse som Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste forbrugere sammensætter de 2 ting på forskellige måder og skaber på den måde en individuel stil, som er skabt af stilen i tiden, men sammensat ud fra den unikke præference. Grundet at handel på nettet er blevet langt mere kendt, kan man nu ikke bare finde tøj i butikkerne, men ligeledes via internettet, hvorfor vi har alle mærker lige ved vores fingerspidser. Det giver en uendelig mulighed for at købe de aktuelle styles inden for modeverden for at skabe en personlig style.