+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flap over Clean Large Messenge
Still Nordic

Flap over Clean Large Messenge

1.349,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Flap over Clean Large Messenge skuldertasker fra Still Nordic i onlineshoppen, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en butik - og stille og roligt sid i ro og mag uden at skynde dig i butikken. Men du skal ikke være for langsom - for lige denne farve er yderst populær, specielt for de normale størrelser. Så køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega trist hvis man ikke når det.

  • Modelnavn: Flap over Clean Large Messenge
  • Brand-navn: Still Nordic
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte over, at have muligheden for at vise dig om Still Nordic Flap over Clean Large Messenge skuldertasker . Du kan aldrig vide om Flap over Clean Large Messenge en dag kommer på udsalg - for eksempel på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør man vente - for du ender bare med skuldertasker fra Still Nordic i en helt anden model, farve eller mønster? Når man som Miinto giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i DK. Ligesom med minimum 14 dages ret til returnering. Så du kan bare returnere Flap over Clean Large Messenge hvis det ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide modellen på. Hvis du er smart kan du melde dig til Miinto’s mailingliste. Der kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for dit første køb på hele 10 til femten procent - måske mere. Ender du med at bestille Flap over Clean Large Messenge må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions sociale medie kanaler. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge vores produkt. Vi hører meget gerne vores brugeres feedback. Miinto har meget gode anmeldelser mange steder, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot og leverer på kun få dage - og du kan tracke din ordre fra Miinto hjem til døren. Hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan bestille skuldertasker fra Still Nordic her på Miinto - som forhandler stort set alle de mest populære produkter? Selvom Miinto måske ikke er kendt som den ledende når det kommer til bæredygtighed, så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er nemlig noget de tænker over.

Flap over Clean Large Messenge laves i et rigtig behageligt materiale. Still Nordic er ret kendt for deres kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Og selvom det ikke er sæson for Flap over Clean Large Messenge (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort

Sort er for mange den ultimative aristokratiske rigtig pæne farve. Det er nuancen vi vælger, når man skal benytte pænt tøj og den tone, der sælges flest chinos i. Det er en nuance man forbinder med autoritet. I mændenes stil finder man heller ikke mange sammensætninger der ikke indeholder i hvert fald lidt sort.

Det er samtidigt en farve der ses helt fra toppen af, hvor rigtig mange af de mest kendte tøjdesignere elsker at benytte nuancen og helt til high street butikkerne der også helt uden tvivl har et enormt udvalg af sort tøj. Gennem tiden er sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og ondt. Vi ser ofte heltens fjende iført sorte gevandter samt hårdt træk, hvor den gode som redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Alligevel er sort ikke længere en mulighed vi vælger fra, når det kommer til fest og til hverdag, for det er uden sammenligning den tone som giver stærkest indtryk af elegance. Selv når det kommer til sko er drenge glade for de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre festsko til de mere afslappede sneakers, er sort uden sammenligning den mest solgte farve. Det er ikke mindst fordi den er pæn, den er rigtig praktisk og kan matche alt det vi ellers har på hylderne.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Miinto er blevet en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på www. Ideen startede Her i Danmark og Miinto startede i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan i dag prale af at have omkring 7 Europalande vist på hjemmesiden. De ting, der adskiller e-commerce platformen fra andre webbaserede platforme er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt butik, som selv fører lager og tager varer ind fra forskellige forretninger. Det er i stedet for en omfattende e-commerce platform for eksisterende forretninger, der brænder for vise deres varer, men ikke lige føler at en alenestående online shop er en egentlig mulighed.

Når du handler her er det således ikke en stor butik du handler hos, men i stedet en buket mindre butikker, som alle står for at holde styr på de ordrer som kommer ind, pakke dem og få dem afsendt til mennesker i hele DK. Det er en spændende shop for dig, der gerne vil kunne at shoppe lokalt, men på samme tid ønsker at chancen for at opdage, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du overvejer at undersøge en præcis vare, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor tøj til herrer, dametøj, børnetøj, sport, skønhed og bolig. Der udbydes altså noget for største dele af os – og man kan med garanti også opdage den ting, man er på udkig efter!