+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flap over Clean Large Messenge
Still Nordic

Flap over Clean Large Messenge

1.349,00 DKK Gratis fragt
  • Model: Flap over Clean Large Messenge
  • Mærke: Still Nordic
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Still Nordic Flap over Clean Large Messenge skuldertasker så længe de er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det. Men du skal ikke vente for længe - for lige denne model og farve er meget efterspurgt, og specielt for de størrelser som er normale. Nu kan du købe i denne online shop, så du kan slippe for at skulle gå i en fysisk butik. Og på den måde kan du lede i ro og mag uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan du finde Still Nordic skuldertasker til DKK1.349,00 en virkelig god udsalgspris må vi jo nok sige. For vi på Pashion er fans af Still Nordic, og ikke kun når man taler om skuldertasker. Still Nordic er de virkelig med på moden, specielt når det gælder herre. Uanset om du vil benytte Flap over Clean Large Messenge til hverdag eller til en fest - så er det i den grad muligt. Hvis du ikke har travlt kan du vente lidt i stedet, og bestille når Flap over Clean Large Messenge var på tilbud/udsalg, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille på internettet og leveret til døren, for kun 1.349,00 kr.. En rigtig fair synes vi hos Pashion.dk.

Hvis Flap over Clean Large Messenge ikke er i den korrekte farve/størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme brand der falder i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af skuldertasker fra Still Nordic, så bare rolig - du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du er på jagt efter fancy skuldertasker fra Still Nordic, så bør du ikke undersøge længere. Husk nu at dele det med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes måde at handle på www. Konceptet startede herhjemme og firmaet udfoldede sig i ’09 og Miinto kan i dag være stolte af at have hele syv lande i EU repræsenteret på websiden. Den ting, der adskiller forretningen fra andre interntbaserede online platforme er, at det slet ikke er enkelt butik, der selv holder lager og tager sortimenter ind fra forskellige leverandører. Det er omvendt en samlet e-commerce platform for rigtige shops, der kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke tror at en enestående webshop er en egentlig mulighed.

Hvis du gør indkøb på platformen er det altså ikke en samlet kæmpe webbutik du køber i, men i stedet en masse mindre forretninger, som hver for sig er ansvarlige for at ordne de ordrer som lander i indbakken, plukke de bestilte varer og få dem afsendt til mennesker i hele landet. Det er en fantastisk webshop for dem, der ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men samtidig har glæde af at muligheden for at se, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan nemt selv afgøre, om du vil undersøge en bestemt vare, en varekategori eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, damemode, børnemode, sport, skønhed og bolig. Der sælges med andre ord noget for alle – og I kan helt sikkert også finde det, man er på udkig efter!