Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Fleur Bag Bags Clutches Sort Leowulff
Fleur Bag Bags Clutches Sort Leowulff
Leowulff

Fleur Bag Bags Clutches Sort Leowulff

2.250,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Leowulff Fleur Bag i denne online shop og lede helt for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Fleur Bag
  • Mærke: Leowulff
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Clutches
  • Findes i farverne: Sort
  • Shop: Boozt

Du burde skynde dig - for lige farven Sort i denne model er ekstrem efterspurgt, og specielt for de størrelser der er populære. Køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi virkelig stolte af at have muligheden for at fortælle dig om Leowulff Fleur Bag . Du ved ikke om Leowulff Fleur Bag på et tidspunkt kommer på udsalg, fx på januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente, for man ender bare med Leowulff clutches i en anden slags farve, mønster eller model? Med hele en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt da det er et krav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages returret, så du kan altid sende retur produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen eller man ikke kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme. Er du klog, kan du overveje at tilmelde dig deres mailingliste. Her kan man måske være heldig og få tilsendt en rabat til sit aller første køb på 10-femten procent, eller måske mere. Hvis du ender med at købe Fleur Bag må du huske at dele din oplevelse på vores Instagram. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi hører meget gerne din feedback. Boozt har virkelig flotte bedømmelser diverse steder blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot og leverer indenfor få dage, og så kan du følge ordren fra Boozt til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan finde Leowulff clutches her hos Boozt som sælger alle de mest populære produkter?

Selv om Boozt nok ikke er kendt som pioneren når det handler om økologi, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad noget de tænker over. Fleur Bag laves i et rigtig lækkert materiale. Leowulff er nemlig kendt af flere for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det omhandler clutches. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Fleur Bag (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte mørket. Skjult i skyggerne. Det er farven der absorberer de mange andre nuancer og på samme tid også en farve, som kan bruges til at fremhæve andre kraftige slags farver på paletten. Indenfor mode er det en mere typisk nuance som er lig med overklasse og elegance. Vi kan ofte kende den fra moden som det helt elegante jakkesæt og smoking til damer samt den lille sorte.

Det er kuløren vi har i vores klædeskab som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er den også en af de kulører man ofte ser i i det store modebillede både i hight street butikkerne, men også på runways.

Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve som udtrykker autoritet og magt. Derfor ser vi mange mennesker i høje jobstillinger med uniformer til alle situationer i netop denne tone fordi farven blot understreger den position de sidder i. I denne tid ser man rigtig tit sort inden for blandt andre forbilleder i musikken. Ud over detopleves også de klassiske modeller fx de helt sorte bukser, den lille sorte og ikke mindst den klassiske smoking. Er du i tvivl om hvilken du bør vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de store modebutikker online er et vaskeægte nordisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø så er onlinebutikken startet af to danskere. Lederen på toppen på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København, og han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver overblik over fra nærmest alle de mest udbredte brands i modebilledet uden man behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de største markeder i dag, fordi rigtig mange har travle hverdage, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne vil det. Ydermere ville de fleste nok gerne have den samme adgang til mode, som de, som er bosat i midste af de absolut største modehovedstader i verdenen. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke kun mode til kvinder men også en hel masse til mænd og piger og drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe med en gang levering. Verdens store online modebutikker er fulde af brands og har stort set altid kæmpe store tilbudskategorier. Både mænd og kvinder har fundet glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt det, man tænker på, når man skimmer websiderne med modetøj, sko og accessories.