Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson
Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson
Tenson

Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson

1.400,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Tenson Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson i webshoppen & dermed sidde i fred og ro uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson
  • Brand-navn: Tenson
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Flyverdragter
  • Farve: Sort, Blå, Rød, Grøn
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle ikke vente for længe - for lige netop farven Sort, Blå, Rød, Grøn og denne model er ekstrem eftertragtet - specielt for de størrelser som er gængse. Så køb mens der stadig er på lager - det ville være så ærgerligt hvis du misser det.


Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af, at have mulighed for at vise dig om Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson flyverdragter fra Tenson .

Man kan aldrig vide om Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson på et tidspunkt ender på udsalg, fx til januarudsalg eller på Black Friday. Tør man vente, for man ender måske med Tenson flyverdragter i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Boozt giver 2 garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dages returret. Så du kan til hver en tid sende retur Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson i tilfælde af det nu ikke passer eller du ikke kan lide farven/modellen på.

Hvis man er virkelig smart, så kan du melde dig til deres mail-liste. Her kan man måske være heldig og få tilsendt en kuponkode for dit første køb på helt op mod 10 til femten procent, eller måske mere. Ender du med at købe Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte produktet. Vi hører derfor gerne vores besøgenes feedback. Boozt har rigtig imponerende bedømmelser mange steder herunder på Facebook, Google og Trustpilot, og levering på få dage, og du kan tracke din ordre hele vejen fra Boozt og til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan købe Tenson flyverdragter lige her på Boozt som forhandler alle de kendte produkter?

Men selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende når det kommer til bæredygtigt fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er noget de går op i.

Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson produceres i virkelig behageligt materiale. Tenson er også meget kendt for deres høje kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om flyverdragter. Og selvom det ikke ligefrem er sæson for Flexi Race Outerwear Snow/ski Clothing Snow/ski Jacket Grøn Tenson (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Mere om farven Sort, Blå, Rød, Grøn

Sort tøj til børn og unge – det bekvemmelige og stilige valg Hvis du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig sjældent på tøj i den sorte nuance som det første. I stedet dukker nuancer som gul, lyserød, grøn og blå med stor sandsynlighed frem. Men omend du måske ikke altid har givet farven sort en tanke, når det handler om tøj til børn, er sort en fantastisk nuance til børn og unge. Du kan få alle typer af tøj i sort – og fra mange forskellige mærker Det fantastiske ved den sorte farve er, at farven er meget praktisk. Ser du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke undgå farven sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). På trods af at det ikke altid er tilfældet for børnegarderoben, er det alligevel meget nemt at købe tøj til børn i sort.

Sorte overdele og trøjer, sorte bukser og skørter, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags item, du ikke finder i den sorte farve. Farven sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at få items til dit barn i farven sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund smuds på dit barns tøj, er snavset sværere at spotte. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns klædeskab se en hel del mere nyt og uplettet ud, hvis der er mere sort tøj deri. Er farven sort for dyster? Bliv ved basis pieces i sort Måske tænker du, at den sorte farve er alt for intens og mørk til børnetøj. Og ja, det måske kommer til at se lidt voldsomt ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du anskaffe sort tøj i dit barns garderobe lidt ad gangen.

Du kan derfor begynde med at få nogle enkle items som trøjer, bukser, toppe, sweatshirts og jakker i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle basis items, som han eller hun kan gå med igen og igen – og som ikke slides op alt for hurtigt.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering for bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

En af de største tøjbutikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København, og han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de efterspurgte brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Ydermere vil de fleste gives den samme adgang til mode som dem, som har adresse i midste af de absolut største modebrændpunkter på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til damer men også en hel masse til mændene og børnene, så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en enkelt porto. Verdens helt store online modebutikker er fyldt med brands og har altid mega store sortimenter af tilbudsvarer.

Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind online og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt det, du drømmer om når du scroller gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe flyverdragter

I den tid vi er i er vores familie det vigtigste i livet og derfor skal børnene selvfølgelig have det bedste. Dette spejler børnemoden også langt mere end vi har set det hidtil. Over tiden har moden til børn opbygget sig hurtigere end alt andet, hvilket har resulteret i, at her i den tid vi lever laves utællelige alternative brands at vælge mellem, når far skal vælge mode til ungerne i familien. Specielt i løbet af de forgangne år forekommer der et massivt skift i livsstil her i Norden. Hvor det forud har været det kostbare og stilige tøj, der var mest in, er her nu om stunder blevet en del større fokus på en række nytænkende områder omkring modetøj til børn.

Først og fremmest skal det være slidfast. Vores unger forventes at kunne have det sjovt i tøjet og udstyret forventes at kunne puttes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens udstyr. Derfor skal det være både varigt, men ligeledes bekvemt. Det er nemlig forældrenes næste krav, som vi, forældre, sætter af krav for moden, som vi forældre iklæder vores børn. Det skal være let og behageligt og være med bevægelsesfrihed, så familiens unger kan undersøge verden omkring sig uden at opleve irritation fra stramme elastikker eller stride materialer. Sidst men bestemt ikke mindst skal tøjet helst være lavet med omtanke. Vi er i moderne tid i endnu højere grad end nogensinde før bevidste om det vi gør ved Jorden som købere og på samme tid er her også kommet endnu større fokus på, hvad de kemikalier, som kan findes i tekstilerne, gør ved vores poders kroppe. Netop derfor er der øget fokus på økologi og bæredygtighed i forbindelse med vores børn og vores fremtid. Specielt i her har vi desuden været med til en bemærkelsesværdig stigning i forskellige dugfriske børnetøjsbrands, som brænder for miljø og skadelig, trist kemi. Hvilket gør at vi som fædre og mødre og købere har chancen for at investere i mere miljøvenligt og på samme tid pænt tøj til børnene både fra Danmark og i udlandet.