Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard
Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard
Mads Nørgaard

Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard

1.200,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard
  • Brand-navn: Mads Nørgaard
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Buksedragter
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Køb Mads Nørgaard Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard buksedragter mens de stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det. Du skal skynde dig - for lige netop farven Sort i denne model er virkelig populær - og dette gælder specielt for de normale størrelser. For nu kan du købe her, så du kan undgå at gå i en forhandler. På den måde kan man stille og roligt sidde i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan man finde Sort buksedragter fra Mads Nørgaard til dame for kun DKK 1.200,00, en flot købspris kan man virkelige sige. Og vi er nemlig glade for Mads Nørgaard men ikke kun når det handler om buksedragter. For Mads Nørgaard må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man skal bruge Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden.

Hvis man har god tid kunne man vente i stedet, og bestille når Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard var på tilbud/udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og med levering til døren - til kun 1.200,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi. Er Flexi Stretch Cavi Jumpsuit Sort Mads Nørgaard ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan du med garanti finde noget fra samme mærke som falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Mads Nørgaard buksedragter - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du kigger efter de moderne Sort buksedragter fra Mads Nørgaard til dame så skal du ikke researche længere. Og husk at dele det med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det onde. Det skjulte og skyggerne. Det er farven som overskygger de mange andre nuancer, og samtidigt også farven som kan bruges til at fremhæve og indramme andre kraftige farver i moden.

I dag er det en mere old school nuance, som er lig med elegance og overklasse. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det helt sorte jakkesæt og smoking til damer samt cocktailkjolen.

Det er en kulør vi alle har i vores tøjskab fungerende som en vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er det en af kulørerne man igen ser i i det store modebillede både i hight street butikkerne men også på runways. Samtidigt er det også en kraftfuld farve der udtrykker magt og autoritet. Af den grund ser vi flere mennesker i magtfulde positioner med dragter af både den uformelle og formelle slags i denne tone - fordi farven blot understreger den position de sidder i. For tiden ser man meget ofte sort indenfor store forbilleder i musik og mode. Herudoverses de kendte og elskede typer som de helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den klassiske smoking. Hvis du stadig er usikker på hvad du burde vælge så er sort altid en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største webshops online kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen startet op af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver dig adgang til fra de fleste de kendte brands på markedet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man gerne vil det. Ydermere vil vi alle gives den samme shopping-mulighed som dem, der har adresse midt i de aller største modebyer på denne klode. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke alene accessories, sko og modetøj til kvinder, men også masser til herrer og piger & drenge så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe en enkelt porto. Denne verdens store online modebutikker er fyldt med varer og har altid kæmpe tilbudskategorier. Både damer og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt det, man ønsker når du kigger på websites med modetøj, sko og accessories.


Om buksedragter

Der findes ingen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er det, som gennem årene har været mest evident på markedet. På trods af moden til mænd er blevet langt mere synlig i den sidste tid, så fylder mode til kvinder endnu langt oftere på podierne i modeugen og hos forhandlerne. Trenden bestemmes som udgangspunkt af verdens mange modeemperier, mens de viser sæsonens styles frem, men ydermere er der ligeledes det, der er kendt som street fashion. Der er det moden på gaden, der gør sig gældende og stilen her styres af de såkaldte ”modeguruer”, der er fuldstændigt ordinære folk med en forståelse for stil. Blandt kvinder ses der ikke kun én style, men tværtimod en bred vifte alternative, som hver især henvender sig til deres eget målgruppesegment af tænkelige kundegrupper. Netop grundet der ses så markant forskel på, hvilke modeller som klæder den kvindelige krop i mange forskellige aldersgrupper, så findes der ydermere markant forskel på, hvad der er moderne i de forskellige grupper. Fælles for dem alle er på den anden side gang på gang både nuancer, model og styling, der er generelt fremherskende imens andre synes langt mere bestemte af formgiveren som har produceret det eller kunderne, de er henvendt for.

I disse dage er kvindetøj inddelt i to særdeles forskellige grupper, nemlig ’high street’, der inkluderer de ganske almene forhandlere som blandt andet H&M eller Gina Tricot. Ellers findes der de mere eksklusive brands i den kostbare ende af skalaen, her findes mærker som Gucci og Marc Jacobs. Mange damer blander de to modeklasser på kryds og tværs og laver således en personlig style, som er bygget op af moden, men sammensat som en del af den individuelle style. Grundet at nethandel er blevet mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i butikkerne, men ligeledes på nettet, hvilket gør, at man har alle mærker lige ved fingerspidserne. Hvilket giver en endnu større chance for at købe de aktuelle styles indenfor mode for at opbygge en individuel stil.