Danmark Danmark (skift)
+1.740.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flight Bag Skuldertaske Taske Sort Rains
Flight Bag Skuldertaske Taske Sort Rains
Rains

Flight Bag Skuldertaske Taske Sort Rains

399,00 DKK

Køb Rains Flight Bag skuldertasker i webshoppen, så du på den måde kan slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik - og købe i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren. Men du skal ikke vente længe - lige netop farven Sort, Grøn i denne model er rigtig eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Flight Bag
  • Brand-navn: Rains
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort, Grøn
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Flight Bag skuldertasker fra Rains .

Man kan aldrig vide om Rains Flight Bag på et senere tidspunkt kommer på tilbud, fx på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for man ender måske med Rains skuldertasker i en helt anden mønster, farve eller model? Med intet mindre end en toårig garanti kan det umuligt gå galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering, så man kan til hver en tid sende retur Flight Bag i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen i virkeligheden. Er man rigtig smart, kan man overveje at tilmelde dig deres mailingliste. For der kan du være heldig og få en kuponkode for sin første bestilling på op mod ti-femten procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Flight Bag må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på vores Instagram og Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor meget gerne din bedømmelse. Boozt har virkelig imponerende anmeldelser diverse steder blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google, med levering på meget få dage, og så kan du tracke din ordre fra Boozt til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe Rains skuldertasker lige her hos Boozt - som er forhandler af alle de kendte produkter? Og selv om Boozt ikke er tænkt på som pioneren indenfor økologi - så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Flight Bag produceres i rigtig behageligt materiale. Rains er også kendt for deres høje kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Flight Bag (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Den store webshops online må man sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af to danske drenge. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er også en svensker med adresse i København og han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest kendte brands i tiden uden du behøver at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi ville ønske det. Desuden vil de fleste nok gives den samme mulighed for at købe tøj som dem der er bosiddende midt i de helt store modehovedstader i vores verden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke kun modetøj til kvinderne, men også en hel masse til herrer og drenge & piger så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en gang porto. Denne verdens allerstørste online butikker bugner af brands og har stort set altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og damer har opdaget det smarte ved at købe ind på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde næsten alt det man tænker på når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.