Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Flyverdragt
Mini A Ture

Flyverdragt

649,50 DKK 1.299,00 DKK -50% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Flyverdragt
  • Brand-navn: Mini A Ture
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Vinterjakker
  • Findes i farverne: Lyserød
  • Shop: Miinto

Køb Mini A Ture Flyverdragt vinterjakker så længe de er på lager. Det ville være så irriterende hvis man ikke når det. Men du skal ikke vente længe - for lige farven Lyserød og denne model er meget efterspurgt, og specielt for de størrelser som er mest populære. For nu kan du købe hos Miinto her, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en forhandler. Og på den måde kan du stille og roligt sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Lyserød vinterjakker fra Mini A Ture til børn for 649,50 kr., en ekstrem god pris kan man virkelige sige. For vi hos Pashion.dk er fans af Mini A Ture især når der tales om vinterjakker. For når det kommer til Mini A Ture er de altid med på moden, specielt når det gælder børn. Hvad enten man skal benytte Flyverdragt til en fest eller til hverdag - så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man vente i stedet og købe når Flyverdragt er på tilbud/udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi ville ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til din dør - til kun 649,50 DKK. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.

Er Flyverdragt ikke i den rigtige størrelse eller farve kan du med garanti bestille noget andet der falder i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af Mini A Ture vinterjakker - så - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter nogle fancy Lyserød vinterjakker fra Mini A Ture, så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele det med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at købe tøj online. Konceptet udsprang i Danmark og virksomheden blev grundlagt i 2009 og platformen kan i dag være stolte af at have hele syv lande i EU vist som en del af nettet. Det, som separerer forretningen fra konkurrerende online webshops er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, der selv har lager og tager varer ind fra forskellige producenter. Det er faktisk en fælles online platform for eksisterende butikker, der gerne vil sælge deres varer, men ikke just forventer at en enestående netbutik er løsningen. Når du køber her er det altså ikke en fælles webshop du betaler til, men i stedet en række mindre butikker, der hver for sig har ansvaret for at holde styr på de ordrer som lander i indbakken, håndtere det bestilte og sende dem til mennesker i alle afkroge af land og rige. Det er en spændende mulighed for de, der gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at opleve, hvad hele markedet har. Du kan let selv afgøre, om du ønsker at undersøge en præcis ting, en varegruppe eller om du ønsker at søge på lokation. Hos Miinto finder du alt indenfor herremode, mode til damer, børnemode, sportsudstyr, skønhed og alt til huset. Der findes således noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også opdage den ting, du mangler!