Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND
Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND
VAGABOND

Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND
  • Brand-navn: VAGABOND
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Snøresko
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Boozt

Skynd dig at køb VAGABOND Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND snøresko mens de stadig er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det. Men du burde ikke være for langsom, for netop denne model i Sort er ekstrem efterspurgt - specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du nemlig købe her, så du på den måde kan undgå at gå i en normal forhandler. På den måde kan man bare sidde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte af at få mulighed for at vise dig om Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND fra VAGABOND . Man kan aldrig vide om Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND en anden dag kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente, for man ender måske bare med VAGABOND snøresko i en anden slags mønster, model eller farve? Med intet mindre end en toårig garanti kan det aldrig gå galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage ret til returnering så du kan altid sende retur produktet hvis det nu ikke passer eller man ikke alligevel kan lide farven på i virkeligheden. Er man smart så kan man melde dig til Boozt’s medlemsklub. Her kan man være heldig og modtage en rabatkode for sit allerførste køb på hele 10-femten% - eller måske mere. Ender du med at købe Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne have vores besøgenes bedømmelse. Boozt har ekstremt flotte bedømmelser rundt omkring, fx på Facebook, Trustpilot og Google og levering på få dage, og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt til din dør. Så hvorfor lede efter andre steder når du kan købe VAGABOND snøresko lige her på Boozt - der er forhandler af de fleste af de mest populære produkter? Men selv om Boozt nok ikke er husket som pioneren når det kommer til bæredygtig mode, så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er nemlig et emne de bekymrer sig om. Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND produceres i rigtig lækkert materiale. VAGABOND er nemlig kendt for deres gode kvalitet - måske specielt når det drejer sig om snøresko. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Frances Snøresko Flade Sort VAGABOND i farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det dystre. Det skjulte og skyggerne. Det er en nuance, der overskygger de mange andre nuancer men på samme tid også kuløren, der kan blive brugt til at understrege flere andre kraftige typer farver i moden. I tiden er det en mere typisk kulør som er lig med overklasse og elegance. Man kender den fra klædeskabet som det helt klassiske jakkesæt og smoking til damer samt den lille sorte. Det er en farve de fleste af os har i vores garderobe som en del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er det en af de kulører som vi ser gentagne gange i modebilledet både på gågaden og på runways.

Samtidigt er det også en kraftfuld farve der udstråler autoritet og magt. Derfor ser man også flere kvinder i magtfulde positioner med uniformer af både den uformelle og den formelle slags i denne farve netop fordi den sorte i den grad understreger den position de sidder i. For tiden ser man rigtig tit sort inden for populære forbilleder i moden. Desudenopleves de klassiske modeller fx helt sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den klassiske smoking. Er du i tvivl om hvilken du skal iklæde dig, så er sort altid en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største butikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For til trods for at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen opstartet af 2 danskere. Direktøren på dette tidspunkt er en svensker med adresse i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver dig et udvalg af fra alle de udbredte brands i tiden uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi mange af os har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så tit som vi ville ønske det. Ydermere vil de fleste gerne have den samme adgang til mode, som dem, som bor i midste af de aller største modebyer på Jorden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til damerne men også mændene og drenge og piger, så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en portion levering. Denne verdens allerstørste online forretninger er fyldt med varer og har altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at købe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt hvad, du drømmer om, når man bladrer gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe snøresko

Der er en kendt metafor om piger og deres sko. Ligesom smukt tøj og glitrende smykker kan de helt perfekte sko virkelig gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal opnå det mest gennemførte udseende. I mange år har kvindefødder altid været et billede på mystik. I 1800 tallet var de store krinoliner blevet designet for danne et billede af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var et glimt af hendes fødder i datidens knapstøvler altid forbundet med noget meget erotisk. Til trods for at fødderne på alle måder er mere synlige i denne tid, er de endnu en essentiel del af den kvindelighed kvinder kan udstråle. Sko spiller netop i denne sammenhæng den største rolle, for med de helt rigtige hæle kommer stængerne til at virke endnu længere og mere slanke mens kroppen bliver mere rank.

Det er ikke kunde kendte sko med røde såler, som er efterspurgte i disse tider, for ligesom blandt herrerne har de populære kondisko også fået en reprise hos damerne. De findes i alle former og i alverdens prislag, så du finder sandsynligvis ikke en garderobe i dag, der ikke viser mindst nogle par klassiske, moderne sneakers.

Nu tæller skoene i ligeså høj grad i modebilledet som tøjet og smykkerne.