Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort Calvin Klein
Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort Calvin Klein
Calvin Klein

Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort Calvin Klein

900,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Calvin Klein Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN online hos Boozt her & dermed sidde i fred og ro uden stress i butikken.

  • Modelnavn: Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN
  • Brand-navn: Calvin Klein
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Badedragter
  • Farve: Sort
  • Butik: Boozt

Du burde ikke vente for længe, for netop farven Sort og denne model er rigtig eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er normale. Køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at købe de mega moderne Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN badedragter fra Calvin Klein til dame i Sort, så er du kommet til det helt korrekte sted. For netop hos dette website er vi rigtig glade for badedragter specielt når de er kreeret af Calvin Klein. Calvin Klein er specielt kendt for deres moderne design af badedragter, og Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN er ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man endda bruge Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN til alverdens anledninger, hvad end det er til fest eller en almindelig hverdag.

Og lige nu kan den bestilles til blot DKK900,00 - som man jo må sige er en rigtig god pris. Dog skal du huske at du ikke kan vente mere end højst nødvendigt. For den pris gælder kun hvis lager haves. Du kan selvfølgeli overveje at satse og vente og krydse fingre for nedsatte priser på et senere januarudsalg, til sommerudsalg, eller til black friday, eller til cyber monday, eller til lagersalg og outlet.

En af de store fordele er at Calvin Klein Front Zip Piece Badedragt Badetøj Sort CALVIN KLEIN kan hentes i en webshop. På den måde kan du slippe for at tage ned og besøge en fysisk forretning der sælger tøj. Man kan sagtens få fat i det man er på jagt efter hos Boozt - de har nemlig et vanvittigt stort sortiment lige netop af badedragter fra Calvin Klein i Sort til dame. Lige netop Boozt er kendt for sko og mode med hurtig levering, lave priser på levering, imponerende sortiment i alle modeller, farver og kollektioner.

Husk nu at give din bedømmelse af produktet lige under her. Og glem ikke at følge Pashion.dk på vores sociale medie profiler på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det onde og det mørke. Det skjulte i skyggerne. Det er en nuance der absorberer mange andre nuancer men på samme tid også nuancen som kan bruges til at skabe kontrast til mange andre lette slags farver på paletten. I dag er det en klassisk farve, som er et billede på overklasse og elegance. Vi kender den fra beklædning som det officielle suit og smokingen til kvinder og cocktailkjolen. Det er en tone de fleste har blandt vores tøj som en essentiel del af basisgarderoben. Som følge heraf er den en af de nuancer som vi ser gentagne gange i modebilledet både på gaden men også på diverse catwalks.

Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve der giver indtryk af autoritet og magt. Derfor ser man mange kvinder i magtfulde jobs med tøj til både arbejde og hjemmebrug i netop denne tone fordi nuancen i den grad understreger og udstråler magten i deres position. I tiden ser man i mange tilfælde sort inden for blandt andre forbilleder i musikken. Desudener de klassiske modeller fx helt sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du vil vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de største online webshops kan man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. For til trods for at selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af 2 danskere. Direktøren i denne tid er også en svensker med adresse i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig overblik over fra alle de mest moderne brands i dag uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi vi har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så tit som man måske ønsker det. På samme tid ville de fleste nok tilbydes den samme shopping-mulighed, som de som er bosat i midste af de aller største modebyer i verdenen. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke bare modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrerne og drenge & piger så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en enkelt porto. Denne verdens største webshops er fulde af mærker og har altid kæmpe tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så man kan finde stort set alt det man står og mangler, når du kigger på websites med tøj, sko og accessories.


Om Calvin Klein

Det verdenskendte mærke har været til stede i gadebilledet nærmest helt tilbage fra starten i slutningen af 60erne. I midten af NYC grundlagde Calvin Richard Klein sit firma med hjælp fra sin sin ven fra gamle dage, Barry Schwartz. I løbet af de kommende ca. 4 årtier byggede de to det hele fra kun at være en forholdsvis lille forretning til et verdenskendt modeemperium. Der hersker ikke nogen tvivl om, at de havde klar en ide med, de ting de lavede dengang, der skulle nemlig ikke gå mere tid end omkring et år fra begyndelsen af brandet til hr. Klein kunne ses på coveret af modemagasinet Vogue magasinet. Til trods for der ligeledes altid har været dårlige tider, har brandet alle dage haft plads i modeverden.

Men det er selvfølgelig nogle af de populære boxershorts med den markante elastikkant, som er det de fleste associerer mærket med nu til dags, men der er stadig at stort antal forretninger verden over, der sælger det skarpe look, der karakteriserer Calvin Klein. I i begyndelsen af det nye millennium blev det overtaget & Calvin Klein selv gik på pension med lommerne fulde. Koncernen, som købte brandet, har lige siden kørt Calvin Klein mod nye højder ved hjælp af dele af det originale designteam og arbejder videre med den linje, der har gjort mærket så afholdt blandt de unge og gamle i dag. Den genkendelige helt rene stil, der fokuserer på den perfekte pasform og de bedste slags materialer, pryder endnu de mange modeller i verdens fashionweeks og har prissedler, der får mange af os til at kigge en ekstra gang. Alligevel er produkterne stadig populært i vore dage – om ikke andet, så i undertøjsskuffen.