Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY
Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY
ODD MOLLY

Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY

1.795,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe ODD MOLLY Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY tunikaer i denne online shop & bare være i ro og mag uden stress hos forhandleren.

  • Produkt: Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY
  • Brand-navn: ODD MOLLY
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Tunikaer
  • Farve: Multifarvet
  • Butik: Boozt

Men du skal ikke vente for længe, for lige denne model og farve er yderst populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Køb så længe der stadig er på lager - det ville være så øv hvis du ikke når det.

Beskrivelse

I dag kan du bestille ODD MOLLY tunikaer for kun DKK1.795,00 - en flot købspris kan man i den grad sige. For vi på Pashion.dk er nemlig imponerede over ODD MOLLY, og ikke kun når det omhandler tunikaer. For ODD MOLLY må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og uanset om man vil benytte Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY til fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt.

Hvis du ikke har travlt kan man i stedet vente lidt og bestille når Gaia Tunic Dress Tunika Multi/mønstret ODD MOLLY er på udsalg, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville ikke vente - for netop nu er det så nemt at købe online, leveret til døren, for kun 1.795,00DKK. En meget fair synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan man helt sikkert købe en anden ting der vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af tunikaer fra ODD MOLLY - så - du finder noget der passer dig.

Så hvis du er på udkig efter fede Multifarvet ODD MOLLY tunikaer til dame så skal du ikke kigge mere. Og husk nu at dele med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de største modebutikker på nettet kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. For til trods for selve hovedsædet har til huse i Malmø så er webshoppen opstartet af 2 danskere. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker som bor i København så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som giver adgang til fra de fleste de udbredte brands i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor.

Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem, som er bosat i midste af de helt store modemetropoler i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinderne men også masser til mænd og piger og drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en omgang levering. Verdens absolut største online forretninger er fyldt med varer og har altid store lagre med produkter på tilbud. Både kvinder og mænd har fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde næsten alt hvad, man står og mangler, når du skimmer siderne med modetøj, sko og accessories.


Læs mere om tunikaer

Der findes ingen spørgsmål om, hvorvidt mode til kvinder er den, som gennem årene er blevet langt mere prominent hos designerne. På trods af herremoden er kommet rigtig godt efter det gennem den sidste tid, så vejer tøj til kvinder endnu meget oftere på podierne i modeugen og i butikkerne.

Moden afgøres som udgangspunkt af verdens talrige designere, mens de præsenterer sæsonens styles frem, men tillige tilkommer der ligeledes det, der kendes som gademode. Her er det moden på gaden, der tales om og den sættes af de omtalte trendsættere, som er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med sans for mode. Hos piger i alle aldre ses der ikke bare én trend, men massevis af forskellige, som hver er målrettet mod sit individuelle målgruppesegment af mulige kunder. Og da der ses så stor forskel på, hvad der klæder den kvindelige krop i mange forskellige aldersgrupper, så er der også markant forskel på, hvad der er moderne i de individuelle grupper. Ens for alle er dog gang på gang både prints, snit og blanding, som er overordnet brugt imens andre findes langt mere skabt af dem som har fremstillet det eller kvinderne, de er fremstillet for. I tiden er kvindetøj delt i 2 mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, som tæller de helt almene kæder som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere findes de mere prominente brands i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi modehuse som Marc Jacobs og Gucci. Langt de fleste piger blander de 2 kategorier med hinanden og laver således en individuel stil, som er lavet af nutidens trends, men sammensat efter den personlige sans for stil. Grundet at handel på nettet er blevet langt mere udbredt, kan vi i dag ikke udelukkende se tøj i forretningerne, men også over internettet, hvilket betyder, at vi har hele verden lige for fingerspidserne. Det giver os en endnu større mulighed for at vælge mellem de foreliggende styles inden for modeverden for at opbygge en individuel style.